FILMEZZUNK.HU
Jackie Chan megerősítette: jön a Csúcsformában 4

A film egyik főszereplője jelezte, hogy úton van hozzánk a Csúcsformában 4!

1486

A film egyik főszereplője jelezte, hogy úton van hozzánk a Csúcsformában 4!

Jackie Chan tavaly beszélt arról a Vörös-tenger Nemzetközi Filmfesztiválon, hogy elkészül a Csúcsformában negyedik része, és bár az utóbbi időben eléggé csendes a projekt háza tája, most egy újabb biztató hírt kaptunk róla.

Jackie Chan és Chris Tucker

Chris Tucker nemrégiben promós körúton volt, ahol az Audacy’s V-103-nak adott interjúban, amelyben egyúttal felvetette a Csúcsformában 4-et is.

“Sok jó dolgot fogtok látni, de ez egy teljesen más szinten lesz. Izgatott is vagyok emiatt. Nem olyan lesz, mint amit általában láttatok… A Csúcsformában 4 is olyasvalami, amit biztosan be fogok dobni, mert imádok Jackie-vel dolgozni, de van néhány új dolog, amit szerintem nagyon fogtok szeretni”

– mondta a színész. Noha Jackie és Tucker is több alkalommal is bejelentették már, hogy elkészül a franchise negyedik része, egyelőre viszont semmilyen biztosra vehető információ nem szivárgott ki a projekttel kapcsolatban. A korábbi három részt Brett Ratner rendezte, Jackie pedig már azt is elhintette, hogy folynak Ratnerrel is zajlottak már tárgyalások.

A kalózos film, amit a Bud Spencer és Terence Hill párosnak szántak, de végül sosem készülhetett el

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · ·