FILMEZZUNK.HU
Most lenne 66 éves Michael Clarke Duncan - Íme 10 meglepő érdekesség a tragikus sorsú színészről

Most lenne 66 éves Michael Clarke Duncan – Íme 10 meglepő érdekesség a tragikus sorsú színészről

17951

8) Filmes munkái közül az utolsók körében szerepel a Kutyák és macskák – A rusnya macska bosszúja (2010) című családi vígjáték és a Fekete-fehér blues (2010) című filmdráma, de a Csont nélkül (2011) krimisorozatban is szerepet vállalt. A 2013-as évre több projekt is készült, amibe a színész munkálkodott. Ezek közül a The Challengert várta a legjobban, ami végül 2015-ben jelent meg.

Michael Clarke Duncan - 10 meglepő érdekesség a tragikus sorsú színészről

A The Challenger című filmben

9) Michael beceneve “Big Mike”, ami nyilván a magasságára utal. Ezzel kapcsolatban külön érdekesség, hogy Michael Clarke Duncan valójában “mindössze” 196 cm magas, csakhogy színésztársai a Halálsoronban, David Morse (193 cm) és James Cromwell (198 cm) is meglehetősen magasak. A filmben mégis úgy tűnik, hogy Michael Clarke Duncan egy hatalmas torony hozzájuk képest.

10) Big Mike július 13-án kapott szívrohamot. A párja, Omarosa mentette meg életét. Sikerült újraélesztenie a színészt, majd hívta a mentőket. A hatalmas tehetség nagyjából egy hónapot töltött az intenzív osztályon: augusztus hatodikán engedték el, de továbbra is a kórházban kellett maradnia. Big Mike 2012. szeptember harmadikán hunyt el, a hírt Omarosa jelentette be.

Michael Clarke Duncan - 10 meglepő érdekesség a tragikus sorsú színészről

Most lenne 83 éves Bruce Lee – Íme 12 megdöbbentő tény a legendás színészről

(Érdekességek forrása)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·