FILMEZZUNK.HU

A 72 éves Kurt Russell „csak” nevelőapja Kate Hudsonnak, ám ő igazi apjaként tekint rá

8950

A 72 éves Kurt Russell „csak” nevelőapja Kate Hudsonnak, ám ő igazi apjaként tekint rá

Kate Hudson és Kurt Russell között különleges a kapcsolat. Egy új kapcsolat kezdete kihívást jelenthet egy pár számára, különösen, ha gyerekek is érintettek. A szülők a gyerekeik és az új partnerük között őrlődhetnek, de amikor a 2 fél találkozik, az a legszebb kapcsolatot hozhatja létre. Szeretjük bemutatni az egészséges és boldog kapcsolatokat, ezért úgy döntöttünk, hogy közelebbről is megvizsgáljuk Kate Hudson és mostohaapja, Kurt Russell kapcsolatát.

A 71 éves Kurt Russell „csak” nevelőapja Kate Hudsonnak, ám ő igazi apjaként tekint rá

A Kurt Russel és Kate édesanyja közötti kapcsolat nem mindennapi. Kurt és Goldie 1968-ban találkoztak először a The One and Only, Genuine, Original Family Band forgatásán, és bár azonnal vonzalom volt kettejük között, az időzítés nem volt megfelelő, amíg 1983-ban újra nem találkoztak, és nem kezdtek el randizni. Ekkor Kurt már Boston Russell apja volt, míg Goldie-nak 2 gyermeke volt, Oliver és Kate a Bill Hudsonnal kötött házasságából. Ez a 2 hollywoodi sztár a maga módján intézte a dolgait – közös otthonban éltek, és egy nagy, boldog családot hoztak össze anélkül, hogy összekötötték volna az életüket. Közel 4 évtizednyi együttlét után a pár kapcsolata még mindig erősebb, mint valaha, és egyedi szerelmi történetükkel és vegyes családjukkal felhívják a figyelmet. Kurt belépett a képbe, hogy gondoskodjon Kate és Oliver Hudsonról.

Miután az ex-férj, Bill Hudson kilépett a képből, Kurt vette át a helyét, és elfogadta új szerepét, mint társ, illetve Kate és Oliver apja. Megmutatta szeretetteljes oldalát, és Goldie beleszeretett, a lány felidézte Kurt csodálatos interakcióját a gyerekeivel, amikor a forgatásra jöttek: “Csodálatos volt velük, olyan természetes volt.” Az évek során Kate az apjának tekintette Kurtöt, nem pedig a mostohaapjának.

A 71 éves Kurt Russell „csak” nevelőapja Kate Hudsonnak, ám ő igazi apjaként tekint rá

Kate mindössze 3 éves volt, amikor Goldie először hozta haza Kurtöt. A férfi leült mellé, és nézte, ahogy alszik, a kötelékük már akkor elkezdődött, a többi pedig már történelem. Kate vele nőtt fel, és egyedülálló kapcsolata alakult ki a “papájával”, ahogy ő szereti hívni. Egyszer azt mondta:

“Ő egy olyan ember, akinek egész életében a családja volt az első számú prioritás. Soha nem hagyott ki egy iskolai előadást, egy focimeccset, egy hokimeccset, egy táncbemutatót, és a lista még hosszan folytatható”.

Amikor Kurt megnyitotta a szívét, hogy szeresse Kate-et és támogassa őt bármiben, bebizonyította, hogy az apaság több, mint a vér. A mai napig becsben tartja a lány gyermekkorának legapróbb emlékeit is:

“Kate számára sok piros betűs nap volt az a színdarab, amit az iskolában játszott, vagy egy dal, amit énekelt. Hallottam őt a hálószobájában, aztán bekukkantottam a szobájába, és ő ugrált az ágyáról, és ezt csinálta órákon át, ezek számomra olyan dolgok, amikre emlékszem”.”

Minden alkalommal szívmelengető tisztelettel adózik iránta

A 71 éves Kurt Russell „csak” nevelőapja Kate Hudsonnak, ám ő igazi apjaként tekint rá

Tagadhatatlan, hogy Kurt nagyszerű apa! Nem sokkal azután, hogy Kate anyuka lett, lubickolt új, izgalmas nagypapa-szerepében. Egy nemrégiben vele és Goldie-val készült interjúban említette:

“Nagyon jó érzés olyasmit csinálni, ami alapvetően az unokáidért van”.

Kurt Russell a mai napig folyamatosan kimutatja szeretetét és támogatását nagy, boldog családja iránt, és továbbra is a szerető, gyengéd apafigura marad Kate számára.

A 71 éves Kurt Russell „csak” nevelőapja Kate Hudsonnak, ám ő igazi apjaként tekint rá

Terence Hill-t vérző fejjel szállítottak kórházba egy forgatásról, ahol öt öltéssel kellett összevarrni a sebét

(Via Napjainkbanblog.eu)


Article Tags: · · · ·