FILMEZZUNK.HU
Gyermekkorunk kedvenc filmjei

Gyermekkorunkban ezt a 10 filmet szerettük a legjobban

16242

Egértanya (Mouse Hunt, 1997)

Ernie (Nathan Lane) és Lars (Lee Evans) egy vénséges vén kastélyt örökölnek apjuktól. Első látásra szívesebben cserélnék el egy hamburgerre, ám hamar kiderül, hogy a romos ház valójában építészeti remekmű, s mint ilyen hatalmas kincs. A testvérpár már nyitná is a bukszáját, csupán egy apró egérkét kellene meggyőzniük arról, hogy kívül tágasabb. Ám a rágcsáló kitűnően érzi magát az egértanyán.

Egértanya (Mouse Hunt, 1997)

Úton hazafelé (Homeward Bound: The Incredible Journey, 1993)

Két kutyus és egy cica elhatározzák, hogy elszakadnak a gondjukat viselő családtól, és minden akadályt leküzdve megkeresik régi gazdáikat. Nekivágnak tehát a Sierra-hegység vadonjának a három gyerek és szüleik, Laura és Bob nyomát kutatva. Az állatoknak sejtelmük sincs arról, milyen veszélyek várhatnak rájuk, nem ismerik az idegen, vad világot. Bár hármuknak sem együtt, sem külön-külön nem lehet esélye a túlélésre, mégis elszántan követik azt a belső hangot, amely gazdáikhoz vezeti őket.

Úton hazafelé (Homeward Bound, 1980)

Kettőn áll a vásár (It Takes Two, 1995)

Amanda (Mary-Kate Olsen) és Alyssa (Ashley Olsen) két ugyanolyan kislány, mégsem ismerik egymást. Ám a sors közbelép, mert Alyssa apja, Roger Callaway (Steve Guttenberg) épp elvenni készül a világ legborzalmasabb nőjét Clarice-t (Jane Sibbett), Amanda pedig egy táborba készül elmenni a barátaival, “a félelmetes kastélyba”, ami véletlenül pont Alyssa-ék palotája. Itt ütköznek egymásba, ami nem is annyira meglepő, majd megbeszélik, hogy egy napra helyet cserélnek, ami persze sok bonyodalommal jár.

Kettőn áll a vásár (It Takes Two, 1995)

Emlékszel még a Stuart Little kisegér film főhősére? Egy valóságos izomkolosszus lett belőle

Írd le nekünk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy te melyik filmre vagy filmekre emlékszel vissza legszívesebben a gyermekkorodból.

(Gyermekkorunk 10 kedvenc filmjének címlapképe)
(Gyermekkorunk 10 kedvenc filmjének leírásai)

//milos//

Mentés

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · ·