FILMEZZUNK.HU
A legjobb buddy cop filmek

10 legjobb buddy cop film, amit feltétlen látnod kell

684

6. Tango és Cash (Tango & Cash, 1989)

Tango és Cash két belevaló Los Angeles-i zsaru. Örökös vetélkedésük célja: ismerje el a másik, hogy ő a nyomozók toplistájának éllovasa. Miközben hol az egyik, hol a másik göngyölít fel egy nagy ügyet, a helyi kábítószer- és fegyverkereskedő maffia megelégeli, hogy állandóan keresztbe tesznek a jó üzleteinek. Az őrült főnök fantasztikus tervet eszel ki félreállításukra: nyakukba varr egy friss hullát, egy heroinos és egy dollárkötegekkel megtömött táskát. A két zsaru rács mögé kerül, és csak egyetlen módjuk van a szabadulásra: ha összefognak.

Tango és Cash (1989, Tango & Cash)

5. Az utolsó cserkész (The Last Boy Scout, 1991)

Joe megkeseredett nyomozó, aki belefáradt a munkába. Egy nap felkérik, hogy védje meg Coryt, akit azonban minden igyekezete ellenére meggyilkolnak. A férfi összeáll Dixszel, Cory barátjával, az LA Stallions volt játékosával, hogy együtt derítsék ki, mi áll a gyilkosság hátterében. A nyomok messzire vezetnek, a bűn és a korrupció tengerébe.

Az utolsó cserkész 1991

4. Sötét zsaruk (Men in Black, 1997)

Jay (Will Smith ) és Kay (Tommy Lee Jones) különleges ügynökök, de nem a CIA-nak vagy az FBI-nak dolgoznak, hanem egy olyan szupertitkos szervezetnek, amelynek az a feladata, hogy a földönkívüliek jelenlétét kísérjék figyelemmel bolygónkon. Jay és Kay galaxis szerte hírhedt bűnüldözők, de vannak, akik így is szembe szállnak velük. Egy intergalaktikus terrorista a Földön tervez megölni két galaktikus nagykövetet. A sötét zsaruk azt teszik, amihez a legjobban értenek, harcba szállnak a gonosztevőkkel.

Will Smith és Tommy Lee Jones - MIB - Sötét zsaruk 2. (2002)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·