FILMEZZUNK.HU
A legjobb buddy cop filmek

10 legjobb buddy cop film, amit feltétlen látnod kell

686

3. Csúcsformában (Rush Hour, 1998)

Lee felügyelő az Egyesült Államokba utazik, hogy felkutassa a kínai konzul elrabolt lányát. Az FBI nem fogadja tárt karokkal, szeretnék minél távolabb tartani az ügytől, ezért egy igazi pancsert, Cartert kapja társául. Bár a két nyomozó szöges ellentéte egymásnak, az ügy összehozza őket, és nekilátnak, hogy megtisztítsák Los Angelest a bűnözőktől.

csúcsformában 1998

2. Bad Boys – Mire jók a rossz fiúk? (Bad Boys, 1995)

Mike Lowrey (Will Smith) és Marcus Burnett (Martin Lawrence) nagyon különböző személyiségek, míg Mike a felvágós szépfiú, Marcus a nagydumás családapa. Nem pusztán barátok, de munkatársaik is, ugyanis együtt dolgoznak a Miami rendőrség kábítószeres osztályán. A rendőrség raktárából valakik ellopnak 100 millió dollárnyi heroint. Az egyik rabló, az egykori zsaru, Eddie Domingez már másnap elkezdi szórni a pénzt, arra viszont nem számít, hogy a luxus prosti, Max, Mike jó barátja, aki értesíti a nyomozót. Sajnos későn érkeznek a helyszínre, a morcos gengszterek mindenkit megöltek, egyedül a mosdóba menekült lányt, Julie-t nem tudták elkapni, aki csak Mike Lowrey-val hajlandó beszélni.

Bad Boys 1995

1. Halálos fegyver (Lethal Weapon, 1987)

Martin Riggs felesége 11 éve életét vesztette egy balesetben, azóta a férfi nehezen talál magára. Egy nap a nyugdíjas éveire készülő, kiegyensúlyozott életet élő Roger Murtagh személyében új társat kap, és bár az együttműdökés nem indul zökkenőmentesen, a nyomozás során végül megtalálják a közös hangot. Szükségük is van rá, ugyanis egykroi CIA-ügynökökből álló zsoldosbandával kell szembeszállniuk.

Eredetileg sokkal durvább befejezést szántak A nyolcadik utas: a Halál című filmnek

(Történetek forrása)

//spencer//

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·