FILMEZZUNK.HU

10 meglepő érdekesség a szülinapos Kiefer Sutherlandról

9767

3. 2008 decemberében – a kanadai Hírességek sétányán elnyert csillag után négy évvel – a Hollywood Walk of Fame csillagát is megkapta, stílszerűen a Hollywood Boulevard 7024-es szám alatt.

Érdekességek Kiefer Sutherland, Golde Globe-, és Emmy-díjas színészről

2. Adta hangját reklámokhoz, videojátékokhoz, animációs filmekhez, s rendezett is; amikor pedig rosszul ment neki, rodeózni kezdett – ezt a képességét filmjeiben is bemutatta néhány alkalommal.

1. Kétszer játszottak közös filmben apjával, Donald Sutherlanddel: az 1983-as Gengszterpapa (Max Dugan Returns), és az 1996-os Ha ölni kell (Time to Kill) című filmekben.

Érdekességek Kiefer Sutherland, Golde Globe-, és Emmy-díjas színészről

+1 “Tizenkét évesen lenyűgözött a gitár, és arra gondoltam, hogy a zene jelentős szerepet fog játszani az életemben. Játszottam néhány együttesben, bár nem túl jól, amikor egy este megnéztem anyámat a Nem félünk a farkastól című darabban. Az ő teljesítménye megölte bennem a dalokat. Sokszor láttam már azelőtt is színpadon, de valahogy mindig tudtam, hogy az ott az anyám, Shirley. Ám ekkor, a második felvonásban anyukám eltűnt előlem, s átváltozott Martha-vá. Miután a függöny összement, s a játék véget ért, én csak ültem egyedül az üres nézőtéren, teljesen elbűvölve. Ettől a pillanattól kezdve már csak színész akartam lenni.”

Láttad már Emma Thompsont fiatalon? Igazán egzotikus szépség volt a 20-as éveiben

(Címlapkép forrása; Érdekességek forrása ITT és ITT)

//milos//

Mentés

Mentés

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · ·