FILMEZZUNK.HU
Le a kalappal! Lucy Liu 53 évesen is bomba formában van

Le a kalappal! Lucy Liu 54 évesen is bomba formában van

3741

Le a kalappal! Lucy Liu 54 évesen is bomba formában van

Lucy Liu egyike azon hollywoodi sztároknak, akik úgy tűnik, hogy felfedezték az örök fiatalság titkát. Az „Ally McBeal”, a „Charlie angyalai” vagy a „Kill Billben” alakított szerepeiről ismert kínai származású amerikai színésznő, napokon belül már az 55. szülinapját fogja ünnepelni, de legalább tíz évet letagadhatna az életkorából.

Le a kalappal! Lucy Liu 52 évesen is bomba formában van

Az idők folyamán, Lucy nem egyszer felfedte szépségének titkát és az általa szigorúan betartott szabályokat. A színésznő elmondta, hogy a fényvédő krém rendkívül fontosak számára, és a ráncok megelőzése szempontjából fő lépésnek tartja.

“Nagyon szigorú vagyok a fényvédők alkalmazásával, a kalap és sál viselésével a nyakamon és a mellkasomon.”

– mondta Lucy a Future Of Personal Health 2019-es interjújában. A sztár úgy véli, hogy ezek a területek „valójában sokkal érzékenyebbek a napra, mint az arc.” A bőrszíne és a származása a másik két fontos oka annak, hogy nála mindig kéznél van az SPF krém. A nap által termelt UVA és UVB sugarak hamar megégethetik, és idő előtt öregítik a bőrt, ezért a fényvédő krémekre jóval az öregedés első jeleinek megjelenése előtt van szükség. Ez egy megelőzési módszer, amelynek idővel beérik a gyümölcse.

Le a kalappal! Lucy Liu 52 évesen is bomba formában van

Lucy elárulta, hogy amikor nem sminkel, vízzel és tisztító törülközővel mossa meg az arcát, szappan és krém nélkül. De azokon a napokon, amikor intenzíven sminkelnie kell, különösen a forgatások után, a színésznő sminklemosóval távolítja el a sminket a szeme környékéről.

“Így nem kell dörzsölnöm a szem körüli bőrt, függetlenül attól, hogy milyen sminket viseltem. Ezután egy bőrtisztító krémet és egy törülközőt használok az arcmosáshoz, majd összekeverem a hidratáló krémet, az aloe gélt és egy kevés olajat, és ezzel a keverékkel masszírozom át az arcomat.”

– tette hozzá a csillag. Sok más hírességhez hasonlóan Lucy Liu is azt mondja, hogy sok vizet iszik, hogy fényes és egészséges arcbőre legyen. A megfelelő vízbevitel nincs közvetlen hatással a bőrre, de megfelelő hidratálással és a szervezetből származó toxinok eltávolításával hozzájárul az egész test egészségének megőrzéséhez.

Az ördög jobb és bal keze: így valósult meg a Bud Spencer és Terence Hill filmek egyik legjobbika

(Via Twice.hu)


Article Tags: · ·