FILMEZZUNK.HU
Amikor elgurul a gyógyszer - Russell Crowe híres kirohanásai

Russell Crowe-nál elgurult a gyógyszer, durván kiborult

2916

Russell Crowe-nál elgurult a gyógyszer, durván kiborult

Russell Crowe számos filmben szerepelt, de legtöbbünk a 2000-es Gladiátorban nyújtott alakításáért imádjuk. Russell Oscar-, Golden Globe- és BAFTA-díjas színész. Emberek milliói rajonganak érte. Ám Crowe míg a filmvásznon gyártja a jobbnál jobb filmeket, addig a való életben van némi kivetni való a viselkedésére. A színész tipikusan az a fajta, akivel nem jó újat húzni. Russel hirtelen haragú ember és nem kell nagy dolognak történnie, hogy dühbe guruljon. A celebnek egy időben alkohol -és dühproblémái is voltak.

Russell Crowe a hét színészei

A színészről gyakran lehetett hallani, hogy verekedésekbe keveredett és erőszakos volt a viselkedése. A sztár legrosszabb időszaka 1999-2002 volt, amikor gyakran került ökölharcba. 2004-ben még a saját testőrével is összebalhézott. Kirohanásai közül a 2005-ös eset a leghíresebb,  amikor egy hotel recepciósát megdobta a telefonjával, mert az nem tudta miért nem tudja Russell Crowe a szobájából felhívni az Ausztráliában tartózkodó feleségét. Mint utóbb kiderült, a távközlési szolgáltató volt a ludas. Vagy például amikor Aki, király akart lenni c. film producerét felhívta, mert nem az övé lett a szerep, hogy közölje vele:

„Te, k*****, a puszta kezemmel foglak megölni!”

Mondani se kell, a producer hamar letette a telefont…  Azóta nem nagyon akadt ki nyilvánosan, de állítólag  a The True History Of The Kelly Gang című film forgatásán is óriási jelenetet rendezett, amikor az étkezőben kifogytak a rizsből. Egy biztos. Jobb ha nem húzunk újat Russellel, miért mi húzhatjuk a rövidebbet.

Szerző: MéziMcFly

Már 87 éves A kőszívű ember fiai jóképű Baradlay Richárdja! Mécs Károly a mai napig nagyon jól tarja magát


Article Tags: ·