FILMEZZUNK.HU
Te tudtad? Keanu Reeves már 31 éve házas és ez komoly!

Te tudtad? Keanu Reeves már 31 éve házas és ez komoly!

4606

Te tudtad? Keanu Reeves már 31 éve házas és ez komoly!

Keanu Reeves az az ember, akit mindenki szeret. Róla simán lehetne ábrázolni az emberiség szobrát. Soha nem keveredik bajba, magánélete rendben van, nincsenek kiteregetett szennyesek. Embersége, kedvessége, adakozása, empátiája, segítőkészsége nem ismer határokat. Tényleg egy rossz szót nem lehet Rá mondani. Ám nemrég egy érdekes hír látott napvilágot, amit maga a színész tesz tisztába. Sok évvel ezelőtti tragikusan végződő, utolsó ismert kapcsolata után 21 évvel végre hivatalosan is egy nő oldalán jelent meg a vörös szőnyegen.

Te tudtad? Keanu Reeves már 30 éve házas és ez komoly!

2019 novemberében bombaként robbant a hír, hogy Keanu Reevesnek barátnője van. A képzőművészként dolgozó Alexandra Grant – akit korábban már bemutattunk Nektek – és a színész még 2011-ben ismerkedtek meg egymással,  a művész illusztrálta ugyanis a Keanu Happiness című könyvét. A munkakapcsolatot pedig idővel egy kis könyvkiadó, majd szerelem követte, és a mai napig is a legnagyobb boldogságban élnek együtt. Ez eddig rendben is van és együtt örülünk a színésszel, hogy oly sok év után végre Rátalált a szerelem.

Te tudtad? Keanu Reeves már 30 éve házas és ez komoly!

Winona Ryder és Keanu Reeves

De itt jön a csavar. Még 2018-ban Winona Ryder a Végállomás: esküvő című, Keanuval közös filmjük kapcsán egy interjúban elárulta, hogy valójában a sármos színész és ő házasok, nászuk pedig 31 évvel ezelőtt, a 1992-es Drakula film idején köttetett. Mindezt akkoriban nagyon felkapta a média, de mivel Keanu nem nyilatkozott, így egy idő után kihűlt a téma. A napokban azonban egy interjúban a színész már beszédesebb volt és a maga imádnivaló könnyedségével elmesélte a teljes sztorit:

“A filmben az esküvői szertartást egy valódi, felszentelt pap végezte. Winona szerint házasok vagyunk, a film rendezője Francis Ford Coppola szerint is, és én magam is úgy gondolom, hogy Isten szemében mi házasok vagyunk. Nem igazán hittem el neki, hogy mindez igaz lehet, de Coppola is megerősítette, hogy tényleg egybekeltünk. Szóval Winona Ryder már 30 éve a feleségem.”

– mesélte a meghökkentő vallomást Keanu. Az 1992-es Drakula Lugosi Béla főszereplésével készült film az egyik legismertebb feldolgozása a rejtélyes vámpíralak történetének. Ez volt egyébként Keanu Reeves és Winona Ryder első közös filmje, amit aztán három további követett. Legutóbb 2018-ban láthattuk őket egy aranyos, ám kevésbé sikeresen eljátszott romantikus történet főszerepében. Ennek kapcsán viszont felmerül a kérdés. Ha Keanu jelenlegi párjával szeretné összekötni az életét, akkor el kell válnia Winonatól?

Szerző: MéziMcFly

Patrick Swayze és élete szerelme esküvői képe 48 évvel ezelőttről – Lisával 34 évig voltak házasok


Article Tags: · · · ·