FILMEZZUNK.HU
A börtönt is megjárta a Melrose Place gyönyörű sztárja, annyira megverte a barátját - Heather Locklear

A börtönt is megjárta a Melrose Place gyönyörű sztárja, annyira megverte a barátját

4922

A börtönt is megjárta a Melrose Place gyönyörű sztárja, annyira megverte a barátját

Heather Locklear a 90-es évek egyik legszebb színésznője volt Hollywoodban. Pályafutása akkor indult be, mikor megkapta Amanda Woodward szerepét a híres Merlose Place sorozatban. Szerepalakításáért Heather Locklear négy Golden Globe jelölést kapott a legjobb színésznő alakításáért. További két jelölést kapott 2001-ben és 2002-ben a Spin Cityben betöltött szerepéért.

Heather Locklear

A színésznő folyamatosan felfelé haladt a ranglétrán, de ez mégsem segítette neki abban, hogy kimásszon a depressziójából és, hogy leszokjon a kábítószerről. Az egykor egyik legszebb színésznő, Heather egyre rosszabb állapotba került. Odáig fajultak a dolgok, hogy letartoztatták, mert megverte a barátját.

A szomorú, hogy nem ez ez az első alkalom, hogy erőszakos a színésznő, ugyanis 2008-ban és 2011-ben is letartoztatták családon belüli erőszak miatt. Az amerikai sajtó azt írja, hogy Heather Locklear megpróbálta megharapni barátja orrát azzal a céllal, hogy megcsonkítsa. Ez követően bevitték a kórházba, ahol a toxikológiai vizsgálatok kimutatták, hogy bűnös, ezért börtönbe zárták.

Meglepő kérdést kapott Reese Witherspoon a riportertől. A színésznő válasza az egész világot megrázta!

(Via Twice.hu)


Article Tags: · ·