FILMEZZUNK.HU
Tom Hiddleston lehet a következő James Bond

Tom Hiddleston lehet a következő James Bond!

3047

Tom Hiddleston lehet a következő James Bond

A 007 Nincs idő meghalni ismét egy korszak lezárása volt a James Bond-franchise történetében, Daniel Craig ugyanis utoljára alakította a legendás angol ügynököt, és valaki másnak kell adnia majd a stafétabotot.

Tom Hiddleston érdekességek

Az elmúlt évben sok és sokféle pletyka felröppent arról, hogy ki lesz majd az új és fiatal James Bond, aki még éveken keresztül hordhatja az ügynök jól szabott öltönyét – sőt, szó esett arról is, hogy netán nő veszi át majd a Bond helyét, ám ezt az utóbbi pletykát maga Barbara Broccoli cáfolta, miszerint a történet már nem lenne ugyanaz egy női főszereplővel. Néhány színész a kora, mások az elfoglaltságuk miatt nem jöhetnek szóba – de a közönség érthető módon nagyon szeretné tudni, hogy a jövőben ki lesz majd a földkerekség legelegánsabb ügynöke.

Fogadóirodáknál természetesen erre is lehet fogadni – és ettől még inkább angollá válik a dolog -, és úgy tűnik, hogy a legesélyesebbnek jelen pillanatban Tom Hiddleston tűnik a szerepre. Az Éjszakai szolgálat és a Bosszúállók filmek Lokijának neve már többször előkerült, mint a szerepre tökéletesen alkalmas színész, ám eddig semmilyen hivatalos forrás nem erősítette meg, hogy köze lehetne-e a franchise-hoz. Ám, ha a fogadóirodáknál ő az egyik legesélyesebb, akkor tényleg komolyan kell számolni a nevével a 007-es ügynök szerepében.

Így nézett ki 18 évesen Meghan Markle, a sok plasztikai beavatkozás előtt

(via Mafab)


Article Tags: · · ·