FILMEZZUNK.HU
Elképesztően jóképű volt a fiatal Bud Spencer

Elképesztően jóképű volt a fiatal Bud Spencer – Ritka fiatalkori fotók a legendás pofonosztóról

7647

Elképesztően jóképű volt a fiatal Bud Spencer – Ritka fiatalkori fotók a legendás pofonosztóról

Bud Spencer nevét Magyarországon legtöbben a verekedős filmekből ismerik. Állandó társával, Terence Hill-lel osztották a pofonokat és majszolták a babot a vicces westernekben, és máig nem múlik el karácsony, vagy szilveszter az ő filmjeik nélkül.

Elképesztően jóképű volt a fiatal Bud Spencer

Azt már kevesebben tudják, de az olasz származású sztár eredeti neve Carlo Pedersoli, és korántsem színészként kezdte a pályafutását. Ő volt a legelső olasz úszó, akinek sikerült egy perc alatt teljesítenie a 100 méteres távot, ezen kívül az olasz vízilabda-válogatott tagja is volt. Néhány nagyon régi fotó is előkerült a színészről, még úszókorából. Külön érdekesség, hogy Bud Spencer Budapesten játszott utoljára az olasz vízilabda-válogatott tagjaként, mert utána megkapta a hollywoodi filmes szerződését, és ezzel véget vetett sportolói karrierjének. A legendás magyar vízilabdázó, Kárpáti György így emlékszik vissza Bud Spencerre:

“Pedersoli jóképű, magas, karcsú, széles vállú srác volt. A vízilabda nem a szelídségéről ismert sportág, könnyen el lehet veszíteni néhány fogat, a felrepedt szemöldök is egészen megszokott dolog. Azzal a kéréssel fordult a csapat tagjaihoz, hogy megóvná arca épségét. Megígérték neki, hogy nem bántják, ha a meccset követő vacsorán elénekel nekik egy dalt. A magyar válogatott végül 7:3-ra nyert, és a győzelmi banketten behajtották az ígért dalt.”

Elképesztően jóképű volt a fiatal Bud Spencer

Habár Bud Spencer olasz, ő mindig azt mondja magáról, hogy nápolyi. Még a Piedone Afrikában című filmben is hangoztatja, hogy a két dolog merőben más.

Bruce Willis felesége megtörte a csendet – Így él most a legendás akciósztár családja

(Via Femina.hu)


Article Tags: ·