FILMEZZUNK.HU
Lara Flynn Boyle

Teljesen tönkretette a plasztika: ma már rá sem ismerni a Twin Peaks gyönyörű sztárjára

6662

Teljesen tönkretette a plasztika: ma már rá sem ismerni a Twin Peaks gyönyörű sztárjára

Bár a bulvárlapok szeretnek szenzációt csinálni belőle, valójában teljesen normális, ha a hírességek arca az évek, évtizedek alatt megváltozik. Ők is csak emberek, és az öregedés ellen még Hollywood sem találták fel a gyógymódot. Az viszont egészen más tészta, amikor a sztárok arca nem a kor miatt, hanem az esztétikai beavatkozások miatt torzul szinte felismerhetetlenné. Sajnos ezt a tábort erősíti a Twin Peaks egykori gyönyörű sztárja, Lara Flynn Boyle is.

Twin Peaks egykori gyönyörű sztárja, Lara Flynn Boyle

Lara Flynn Boyle nevét a ’90-es évek elején ismerte meg az egész világ, amikor megkapta Donna Hayward szerepét a Twin Peaks című kultikus sorozatban. A színésznő később is számtalan sikeres filmben és sorozatban játszott, az ezredforduló környékén, mindössze 30 éves korában aztán megismerkedett az esztétikai bőrgyógyászat és plasztikai sebészet szépségeivel, és az évek során gyakorlatilag átformálta az egész arcát.

Twin Peaks egykori gyönyörű sztárja, Lara Flynn Boyle

A szája már az első, 2002-ben készült fotón sem biztos, hogy természetes volt, mostanra azonban a túlzásba vitt fillerektől az arca teljesen felpuffadt. De tény és való, hogy ráncai nincsenek.

10 híresség, aki úgy döntött, hogy nem vállal gyereket

(Via marieclaire.hu)


Article Tags: · ·