FILMEZZUNK.HU
Emlékszel még a Vad angyal gyönyörű sztárjára? Natalia Oreiro 44 évesen is gyönyörű!

Emlékszel még a Vad angyal gyönyörű sztárjára? Natalia Oreiro 46 évesen is csodásan fest!

14753

Emlékszel még a Vad angyal gyönyörű sztárjára? Natalia Oreiro 46 évesen is csodásan fest!

Szinte egyetlen ember sincs a földön, aki ne nézte volna évekkel ezelőtt az ikonikus argentin sorozatot a Vad Angyalt. Natalia Oreiro, Milagros Esposito szerepével vált világhírűvé. Az akkor még csak 21 esztendős Natalia a 18 éves Mili bőrébe bújva varázsolta el a TV képernyők előtt ülő nézőket. Mili nem mindennapi lány volt, ugyanis édesanyja elhagyta őt és egy árvaházban nőtt fel Gloriával karöltve. A két lány legjobb barátnőkké váltak és szinte elképzelhetetlen volt számukra, hogy külön éljék tovább életüket. Mili miután nagykorúvá vált el kellett hagynia a kolostort és szobalányi állást kapott egy nagyon gazdag családnál a Di Carlo famíliánál.

Emlékeztek még a Vad Angyal sztárjára Natalia Oreirora?

Telnek múlnak a hónapok és Mili egyre jobban megszereti munkáltatóját az idős Angélica asszonyt, akiről később kiderül, hogy a nagymamája. Minden epizódban történik valami, ami miatt a nézők képtelen megunni a sorozatot, hiszen tele van intrikákkal, ármánykodással, szerelemmel. Mivel fény derült arra, hogy Mili a családfő törvénytelen gyermeke ezért letesz arról az álomról, hogy Ivoval egy nap boldogságban élhetnek együtt. Ám itt még nincs vége. Ahogy haladunk előre a történetben Ivoról is kiderülnek dolgok, például az, hogy ő nem Federico Di Carlo gyermeke, így már nincs ami a fiatalok boldogságának útjában állhatna… vagy mégis?

Emlékeztek még a Vad Angyal sztárjára Natalia Oreirora?

Ivo legelső barátnőjének teljesen elmegy az esze, és feltett szándéka, hogy elválasztja őket egymástól. Pilar elkábítja a fiút és elrabolja, de senki sem tudja, hova viszi. Egyedül Milagrossal veszi fel a kapcsolatot, mert az a célja, hogy végez a lánnyal. Mili persze a fiú nyomába ered és megpróbálja őt megmenteni. Pilar megpróbálja a lányt elütni, de Ivonak sikerül megakadályozni. A lányt elmegyógyintézetbe küldik, Mili meg Ivo pedig összeházasodnak és itt a vége fuss el véle.

Emlékeztek még a Vad Angyal sztárjára Natalia Oreirora?

Mikor vége lett a sorozatnak a rajongók nagyon szomorúak voltak, hiszen imádták a két színészt együtt látni. Szerencsére a filmkészítők nem hagytak minket hoppon, ugyanis évekkel később vagyis 2006-ban a “Te vagy az életem” című sorozatban újra feltűnt a páros, ahol megint csak meg kell küzdeniük a sok ellenséggel és hazugsággal. Ezután a telenovella után viszont már nem láthattuk többször őket együtt szerepelni. Natalia viszont mind színésznőként, mind énekesnőként hatalmas sikereket ért el. Játszott például a 2009-ben bemutatott “Amanda O” című sorozatban és a “Kachorra – az ártatlan szökevényben” is, ami majdnem olyan volt, mint a “Csacska angyal”.

Emlékeztek még a Vad Angyal sztárjára Natalia Oreirora?

2015 után már nem igazán vállalt szerepeket, mert inkább a zenei karrierjére koncentrált. Több lemezt is kiadott, sőt rengeteg koncertet adott világszerte. 2012-ben életet adott első kisfiának Merlín Atahualpa Mollonak, aki már 10 éves is elmúlt. Egyáltalán nem látszik rajta, hogy 46 éves, mert hihetetlenül bomba formában tartja magát, amit eme képek is tökéletesen igazolnak.

Bruce Willis felesége megtörte a csendet – Így él most a legendás akciósztár családja


Article Tags: · ·