FILMEZZUNK.HU
10 híresség, aki úgy döntött, hogy nem vállal gyereket

10 híresség, aki úgy döntött, hogy nem vállal gyereket

8350

Hírességek, akik nem vállalnak gyereket

Sok hollywoodi híresség úgy döntött, hogy nem vállal gyereket, és nem félnek felfedni okaikat, hogy miért nem szeretnék őket. Sokan kemény kritikát kaptak a médiától és a nyilvánosságtól a döntésükért. Annak ellenére, hogy senkinek nincs igazán joga megítélni, hogy valaki szeretne-e gyerekeket, vagy sem, ezek a hírességek több érvvel indokolták döntésüket. Az okok hírességenként változnak, de mind egyformán érvényesek és megfontolandóak. A szüléstől való félelemtől a környezetvédelemig terjednek. Következő cikkünkben feltárjuk ezeket az okokat és bemutatunk 10 olyan hírességet, akik úgy döntöttek, hogy nem lesznek szülők.

1) Jennifer Aniston

10 híresség, aki úgy döntött, hogy nem vállal gyereket

Miután a bulvársajtóban pletyka kezdett el terjengeni arról, hogy terhes, a színésznő, Jennifer Aniston cikket írt és több nyilatkozatot is tett, amelyek nem csak rendkívül erőteljesek voltak, de többször meg is ismételte interjúi során, hogy nyilvánvalóvá tegye meggyőződését.

Egy 2016-os Vogue interjúban a híres színésznő kifejtette nemtetszését arról, hogy a publikumnak milyen elvárásai vannak a hírességek fizikumával és gyerekek jelenlétével, vagy hiányával kapcsolatban. 2018-ban hozzátette, hogy mikor egy nő úgy dönt, hogy nem váll anyukává, a társadalom önzőnek titulálja őket, akiket csak a karrierjük érdekel. “Talán nem az a célom ezen a földön, hogy szüljek.” – jelentette ki az interjúban, ami megérintette a világot. Kifejezte elégedetlenségét azzal kapcsolatban is, hogy milyen képet alkotnak az emberek azokról a nőkről, akik egy bizonyos életkor után úgy döntenek, hogy nem házasodnak össze, vagy nem vállalnak gyereket, ami nem történik meg azokkal a férfiakkal, akik azonos helyzetbe kerülnek. Felhívása arra, hogy kövessük álmainkat annak ellenére, hogy mi a társadalom véleménye, igazán elgondolkodtató.

2) Jon Hamm

10 híresség, aki úgy döntött, hogy nem vállal gyereket

Jon Hamm 2015-ig volt együtt A Grace Klinika forgatókönyvírójával és színésznővel, Jennifer Westfeldttel, amikor is úgy döntöttek, hogy különválnak, mert nem értettek egyet a gyerekvállalással kapcsolatban. A Mad Men sztárja 10 éves korában vesztette el édesanyját, majd 20 évesen édesapját, így érthető, ha nem érzi késznek magát az apaság kihívásaira. “Rettenetes apuka lennék,” – állította egy interjúban. Másrészt a színész szívén viseli az állatok ügyeit.

Ő és ex-barátnője, Westfeldt 17 éve fogadták örökbe Cora nevű keverék kutyájukat. 2015-ben, amikor megnyerte Emmy-díját a Mad Men című filmben nyújtott alakításáért, kutyájának is köszönetet mondott az egész közönség előtt. Ugyanabban az évben egy People magazinnak tett interjúban beismerte, hogy ez a tette örökre megváltoztatta az életét. Ma már a ShelterMeTV-vel is együttműködik, hogy promótálja az állatok, de legfőképpen a keverékkutyák örökbefogadását a fajtiszta kutyák helyett. Sok nő nem bánná, ha családot kezdhetne a színésszel, akit 2012 legjóképűbb férfiának szavazott a People magazin. Ennek ellenére Jon Hamm az összes idejét és energiáját az állatok promóciózásába fekteti.

3) Matt Dillon

10 híresség, aki úgy döntött, hogy nem vállal gyereket

Ahelyett, hogy őrülten szerelmes lenne, mint karaktere a “Keresd A Nőt!” című filmben, a színész, Matt Dillon igencsak válogatós, amikor szerelemről van szó. Köztudott, hogy Cameron Diaz volt első szerelme, de egy interjúban elmondta, hogy a színésznővel való kapcsolata arra vezette, hogy újraértékelje élete legnagyobb döntéseit, a házasságot és gyermekvállalást beleértve. Szakításuk óta lehet, hogy néha látjuk kézen fogva valakivel, de gyakorlatilag egyedülálló maradt.

Mégis, amikor a házasságról van szó, az 56 éves színész még meglephet bennünket, hiszen már 2015 óta kapcsolatban áll a Roberta Mastromichele nevű színésznővel. Ahogy arról egy interjúban is beszámolt, 2017-ben eljegyezte barátnőjét, majd 2019-ben egy igazán romantikus randevún látták őket Rómában, de az esküvő időpontjáról még nincs pontos időpont.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · ·