FILMEZZUNK.HU
7 Gérard Depardieu vígjáték, amit mindenképpen látni kell

7 Gérard Depardieu vígjáték, amit mindenképpen látni kell

31045

3. Zöld kártya (Green Card, 1990)

George Faure állásajánlatot kap az Egyesült Államokban. A kedvező fejlemény azt jelenti, hogy új életet kezdhet, ám mégis van egy kis bökkenő: nincs zöldkártyája, azaz munkavállalási és tartózkodási engedélye. Jó szokás szerint azonban mindenre van megoldás, erre például az, hogy feleségül kell vennie egy amerikai nőt. Brontë Parrish-nak viszont végre sikerül egy tökéletes lakáshoz jutnia New York-ban. Neki is csak egyetlen apró gondja van: a lakást csak házaspároknak adják ki.

Zöld kártya (Green Card, 1990)

2. Cyrano de Bergerac (1990)

Cyrano (Gérard Depardieu) nagydarab, torkos, és rettentően nagy az orra. Bár kitűnik a kard- és szóforgatásban, nagyhangúsága érzékeny lelket takar. Reménytelenül szerelmes unokahúgába, aki azonban egy jóképű, de ostoba férfiút tüntet ki figyelmével. Cyrano odáig megy az önfeláldozásban, hogy riválisa nevében csodálatos szerelmes leveleket ír Roxanne-nak (Anne Brochet).

Cyrano de Bergerac (1990)

1. Pofa be! (Tais-toi!, 2003)

Miután Ruby (Jean Reno), a filozófikus lelkületű gengszter sikerrel elrejtette hatalmas zsákmányát, rács mögé kerül. A börtönben csak egyetlen dolog jár a fejében, hogy bosszút álljon a férfin, aki megölte a nőt, akit szeretett. Quentinnak (Gérard Depardieu) nagyon kevés dolog jár a fejében, de azért ahhoz elég, hogy nagyon kedves legyen és roppant bőbeszédű. Egyik cellából a másikba vándorol, mivel fogolytársai nem tudják elviselni a szószátyár óriás szakadatlan szövegelését. Végül Ruby mellé teszik, a mellé a gengszter mellé, aki némasági fogadalmat tett. Quentin úgy véli, végre érdeklődő hallgatóságra talált, így megállás nélkül beszél szótlan cellatársához, és azt is eldönti, hogy Ruby a legjobb barátja, és mindig, mindenben vele marad.

Pofa be! (2003, Tais-toi!)

Ő Uma Thurman és Ethan Hawke 25 éves lánya – A kis Mayából gyönyörű színésznő lett

(Címlapkép forrása; Történetek forrása ITT és ITT)

//milos//

Mentés

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · · ·