FILMEZZUNK.HU
Le a kalappal! Jane Fonda 84 évesen is bomba formában van

Le a kalappal! Jane Fonda 85 évesen is fantasztikusan néz ki

7324

Le a kalappal! Jane Fonda 85 évesen is fantasztikusan néz ki

A nők gyakran idegeskednek az öregedés miatt, és nemcsak egészségügyi okokból, hanem a hatalmas nyomás miatt is, hogy fiatalosak és vonzók maradjanak, ez pedig az olyan eljárások népszerűségéhez vezetett, mint a botox és a különböző arcplasztikák. Pedig ami igazán fontos, hogy az ember lélekben fiatalnak érezze magát, mert semmi nem sugározhat több szépséget, mint egy fiatalos és boldog szív. Úgy tűnik, Jane Fonda is egyetért ezzel az állítással. 85 éves korában az ikonikus filmsztár és fitneszguru bebizonyítja a világnak, hogy a szépség valóban belülről fakad.

8 dolog, amit nem gondoltál volna Jane Fonda-ról

Jane Fonda a sikerét mindenekelőtt egy nagy titoknak tulajdonítja: csak maradj mozgásban, mind szó szerint, mind átvitt értelemben. Persze ez nem azt jelenti, hogy neki nem kellett megküzdenie azért, hogy ma ilyen jó formában lehessen. Fiatalabb korában hatalmas nyomás alatt élt, az egészsége nem mindig volt tökéletes, és hosszú ideig étkezési zavarokkal is küzdött.

Tinédzserkorától küzdött a bulimiával, míg végül a 40-es éveiben sikerült legyőznie a betegséget, és azóta sem nézett vissza. A sztárokat, különösen a nőket, állandóan figyeli a nagyközönség, és amikor Jane Fonda plasztikai műtéten esett át az állkapcsán és a szeme alatti részen, a média nem kímélte őt. De a kétszeres Oscar-díjas színésznő azt mondja, úgy járt el, ahogy ő jónak érezte, és szerinte ezek a kisebb beavatkozások „további 10 év munkát jelentenek a szakmában”.

Le a kalappal! Jane Fonda 83 évesen is bomba formában van

Jane Fonda nemrégiben további egészségügyi kihívásokról is beszélt: az ajkán rákos daganat növekedett, amit műtétileg kellett eltávolítani. De a fiatalos filmsztár ezt is bizonyos fokú humorral és jókedvvel közelítette meg, amikor közzétett egy fotót a közösségi médiában Lily Tomlin színésznővel (akivel együtt játszanak a Grace és Frankie című sorozatban). A képen a színésznő eltakarja a száját, és a leírásban ez áll:

„Találtam egy okos módszert, hogy elrejtsem a kötést a számon, amit a rákos daganat eltávolítása után viselek.”

Jane Fonda láthatóan boldog és elégedett az életével, és csak, mert a 80-as éveiben jár, nem hagyja, hogy ez a tény megakadályozza abban, hogy teljes életet éljen.

A Dallasból ismert szépséges Pamela felismerhetetlenné vált a sok plasztikai beavatkozástól

(Via Twice.hu)


Article Tags: ·