FILMEZZUNK.HU
A gyönyörű színésznőnek elege lett Hollywoodból, visszavonul a színészettől - Emily Ratajkowski

A gyönyörű színésznőnek elege lett Hollywoodból, visszavonul a színészettől

862

A gyönyörű színésznőnek elege lett Hollywoodból, visszavonul a színészettől

Emily Ratajkowski bejelentette, hogy befejezte a színészi karrierjét. A színésznő, aki többek között a Holtodiglan című filmben Ben Affleck oldalán nyújtott alakításával hívta fel magára a figyelmet, a későbbiekben nem tudott jelentős szerepeket szerezni. Ratajkowski azt állítja, hogy tárgyiasítva érezte magát, és úgy néztek rá, mint aki nem több, mint egy fizikai árucikk.

A gyönyörű színésznőnek elege lett Hollywoodból, visszavonul a színészettől - Emily Ratajkowski

Hiába próbált olyan szerepeket találni, amelyekben komoly színésznőként is megmutathatta volna tehetségét, csak mellékszerepeket ajánlottak neki. Ratajkowski azt is állítja, hogy arra a felismerésre jutott, hogy ahhoz, hogy Hollywoodban színésznőként sikeres legyen, a befolyásos férfiak kedvére kéne tennie. Ennek eredményeképpen elváltak útjai a képviselőivel, kirúgta a csapatát és a színészi pálya elhagyása mellett döntött, nyilatkozta a Los Angeles Times-nak.

Egy WME-partin szerzett élmény szintén fordulópontot jelentett Ratajkowski számára, ami arra késztette, hogy elgondolkodjon a férjével való kapcsolatán. Kifejtette azt is, hogy már nem érdeklik a férfiak szempontjai, mivel szerinte ők állandósítják az iparágban létező hazugságokat. Végül Ratajkowski jelenleg egy nehéz válási és felügyeleti joggal kapcsolatos csatát folytat a férjével, akit több nő is szexuális visszaéléssel vádolt meg. A színésznőt a közelmúltban új párjával, a szintén színész-zenész Harry Styles-szal kapták lencsevégre.

Harry Styles és Nick Kroll meleg csókját 5 perces álló ováció fogadta a Velencei Filmfesztiválon

(Via mafab.hu)


Article Tags: