FILMEZZUNK.HU
Emlékszel még a Robotzsarura? A főszerepet alakító Peter Weller már 75 éves, így néz ki most!

Emlékszel még a Robotzsarura? A főszerepet alakító Peter Weller már 76 éves, így néz ki most!

5080

Emlékszel még a Robotzsarura? A főszerepet alakító Peter Weller már 76 éves, így néz ki most!

A 76 éves Peter Weller rengeteget változott azóta, mióta Robotzsaruként láthattuk őt, de szerencsére még manapság is aktívan színészkedik. 1987-ben mutatták be a Robotzsaru című kőkemény akció/sci-fit, ami egyszerre volt brutális bosszúfilm, illetve elgondolkodtató társadalomkritika, hiszen a Peter Weller által alakított félig robot, félig ember gyilkológépnek megalkotott hősünk nem csupán azt mutatta meg, hogy a lélek mindig ki tud törni a sötétségből és a kilátástalanságból, hanem azt is, hogy mennyire aggasztó úton halad a társadalmunk.

Rá sem ismersz? Így néz ki most a Robotzsaru színésze, Peter Weller

Igaz, hogy Peter Weller arcát csak ritkán láthattuk a Robotzsaruban, de még így is maradandó alakítást nyújtott – sőt, annyira ikonikus volt számára ez a szerep, hogy a 76 éves színész máig erről a legismertebb, pedig ezen kívül olyan alkotásokban tűnt fel, mint például a Sötétségben – Star Trek, Meztelen ebéd, Buckaroo Banzai, Az elhagyott bolygó vagy a Leviathan.

Az Oscar-jelölt Peter Weller a rajongók legnagyobb örömére most is aktívan színészkedik, legutóbb például a MacGyver című sorozat modern változatában láthattuk őt több epizód erejéig, hamarosan pedig a kétszeres Oscar-díjas Guillermo del Toro legújabb horrorszériájában fog feltűnni. Így néz ki manapság a Robotzsaru sztárja, Peter Weller:

Rá sem ismersz? Így néz ki most a Robotzsaru színésze, Peter Weller

A Kémkölykök vagány kislánya így néz ki most, majd 3 évtizeddel a film után

(Via Promotions.hu)


Article Tags: · ·