FILMEZZUNK.HU
Filmsztárok, akik nem költenek túl sok pénzt magukra

Filmsztárok, akik nem költenek túl sok pénzt magukra

35282

5) Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio

Régóta jól fizetett színész, Leo mégis sokáig Toyota Priusszal járt, és eszébe sem jutna magánrepülőgéppel furikáztatni magát. 1998-ban megalapította saját jótékonysági alapítványát, a Leonardo DiCaprio Foundation-t, és 15 millió dollárt utalt át 30 különböző szervezetnek, többek közt az Amazon Watch-nak, a National Geographic: Pristine Seas-nek, a Save the Elephants-nek, valamint a World Wildlife Fund-nak.

6) Jennifer Garner

Jennifer Garner

Jennifer-nek valahogyan sikerül egyensúlyoznia a hollywoodi sztárszerep és a háziasszonyi kötelességek között. Saját maga jár bevásárolni a közeli szupermarketbe. 10 éve tagja a Save the Children Foundation-nek, mely szervezet a gyermekek jogaiért és megfelelő oktatásáért harcol.

7) Keira Knightley

Keira Knightley

A színésznő meghatározott egy havi korlátot, gátat szabva a féktelen költekezéseknek. Ha valami olyat szeretne megvenni, ami ezt meghaladná, alaposan megfontolja, hogy valóban annyira szüksége van-e rá. Úgy tartja, hogy a fényűző életmód megakadályoz abban, hogy megértsük azokat az embereket, akik luxuscikkek és milliomosoknak járó szolgáltatások nélkül kénytelenek élni. Keira mindig eladja azokat a ruháit, melyeket különböző eseményeken viselt, természetesen jótékony célokat támogatva a befolyó összegből.

8) Russel Crowe

Russel Crowe

Az Oscar-díjas sztár igazán megengedhetné magának a luxust, ő azonban úgy döntött, Ausztráliába költözik, vesz egy farmot, egy öreg dzsipet, és tökéletesen boldog így. Russell hatalmas összegeket utal át rendszeresen különböző szervezeteknek, többek között a montreal-i zsidó iskolának, melyben 2004-ben terrorcselekményt hajtottak végre.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·