FILMEZZUNK.HU
Filmsztárok, akik nem költenek túl sok pénzt magukra

Filmsztárok, akik nem költenek túl sok pénzt magukra

35058

Filmsztárok, akik nem költenek túl sok pénzt magukra

A filmsztárokról és celebekről mindig a méregdrága Michelin-csillagos éttermek, a luxusautók és a gyémántokkal teletűzdelt ruhaköltemények jutnak az eszünkbe. Íme 12 meglepően szerényen élő világklasszis, akinek a fizetése a csillagos egekben, míg hiúsága a béka feneke alatt van.

1) Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence

Az Éhezők viadalából ismert sztárnak megvan az a szokása, hogy óvatosan költekezzen: Volkswagen Eos-szal jár, szereti a leárazásokat és rendszeresen használ kedvezményre jogosító kuponokat. A színésznő szülővárosában, Louisville-ben található Kosair gyermekkórház kardiológiai osztálya a Jennifer Lawrence Foundation Cardiac Intensive Care Unit (szó szerint Jennifer Lawrence alapítvány szívsebészeti intenzív osztálya) nevet viseli. Lawrence 2 millió dollárt adományozott a kórháznak.

2) Keanu Reeves

Keanu Reeves

Keanu még azután sem vett luxusvillát, hogy bekerült Hollywood ünnepelt csillagai közé. Hotelekben vagy apartmanokban száll meg. Nincs túl sok értéke, nem jár testőrökkel és ha utazni támad kedve, a tömegközlekedést veszi igénybe. A színész a The Matrix után járó fizetésének 90%-át (körülbelül 80 millió dollárt) a kamerák mögött serénykedő munkatársainak adta, és 12 kaszkadőrt egy-egy vadonatúj motorbiciklivel lepett meg.

3) Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker

A színésznő nem költi meggondolatlanul a pénzt, és erre a mentalitásra tanítja gyermekeit is. Saját maga varrja a ruháikat, nagyon szereti a használt ruhákat, és leginkább csak a cipőket vásárolja meg új állapotukban. Eladta a Carrie Bradshaw cipőit egy aukción, és az így nyert pénzt egy zenei és művészeti irányú iskolának adományozta.

4) Christian Bale

Christian Bale

Évekkel azután, hogy híres lett, „Batman” egy egyszobás lakásban lakott családjával, nem használt mobilt, és nem igényelt testőröket sem. „A vagyon semmit sem jelent nekem. Ha egy tolvaj betört volna hozzám, elbőgte volna magát”- nyilatkozta a színész egy interjúban. A The Promise-ból származó honoráriumát is eladományozta.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·