FILMEZZUNK.HU
Már 8 éve, hogy elhunyt Paul Walker - Lánya így emlékezett meg róla

Már 10 éve, hogy elhunyt Paul Walker – Lánya megható poszttal emlékezett meg róla

10975

Már 10 éve, hogy elhunyt Paul Walker – Lánya megható poszttal emlékezett meg róla

Már 10 éve, hogy a Halálosabb iramban egykori sztárja, Paul Walker egy autóbalesetben életét vesztette. Ennek ellenére nincs olyan év, hogy ne emlékeznének meg róla a rajongói és persze egyetlen gyermeke, Meadow is. A 25 éves gyönyörű nővé cseperedett modell rajongásig imádta az édesapját, akivel rengeteg időt töltöttek együtt. Így minden alkalmat megragad, hogy megosszon egy-egy emléket közös életükből. Ahogy eddig mindig, most is egy olyan soha nem látott fotót tett ki Instagramra, amelyen jól látszik mekkora szeretet volt apa és lánya között.

Már 8 éve, hogy elhunyt Paul Walker - Lánya így emlékezett meg róla

A most modellként dolgozó fiatal nő egy bejegyzésben osztotta meg egy közös képüket, amelyen ő még csecsemőként szerepel apja karjaiban. A képhez hozzáfűzte, minden nap megemlékezik róla és az ő életét is ünnepli.

Paul Walker lánya mindössze 15 éves volt, amikor elvesztette édesapját, ugyanakkor az elmúlt években bebizonyította, hogy nemcsak a néhai sztár külsejét, hanem a tehetségét is örökölte. Az egyik legfelkapottabb fiatal modellek egyike és színészként is elkezdte próbálgatni a szárnyait, amelyben nagy segítségére van apja egykori barátja és kollégája, Vin Diesel. A színész egyébként Walker halála óta nagyon sokat foglalkozik Meadow-val. A modell sokat van Diesel családjával, sőt a nemrég megházasodott Meadow-t is Vin kísérte az oltárhoz.

Sokkoló fotókon az egykor szuperjóképű Superman – Az egykori szívtiprót fel sem lehet ismerni

(Via Joy.hu)


Article Tags: · ·