FILMEZZUNK.HU
A 82 éves Chuck Norris elárulta, hogy imádja a róla szóló vicceket

A 83 éves Chuck Norris elárulta, hogy imádja a róla szóló vicceket

16218

A 83 éves Chuck Norris elárulta, hogy imádja a róla szóló vicceket

Már 83 éves az örökifjú Chuck Norris, a világhírű akcióhős mozicsillag, akiről viccek ezrei keringenek. A színész egyébként a szülei révén félig ír és félig cseroki indián származású, amire nagyon büszke is. Tartja a népszokásokat, és a Walker, a texasi kopó című sorozatban is gyakran hivatkozik őslakos származására.

Chuck Norris szeretetteljes üzenetet írt 100 éves édesanyjának: „Az anyám egész életében a kitartás és a hit példaképe volt"

A mozi világába Bruce Lee révén robbant be, aki egy bemutatón találkozott vele, 1972-ben pedig meghívta A Sárkány útja című filmjébe főellenségnek. Nem sokkal később egy másik színészikon, Steve McQueen biztatta, hogy végezze el az MGM színészi kurzusát. Chuck Norris tud róla, hogy számtalan vicc született vele kapcsolatban, amikor legutóbb Magyarországon volt, elárulta, hogy fogadja őket:

„Több millió van belőlük, és én nagyon szeretem őket.”

A színész elárulta azt is, hogy melyik a kedvenc Chuck Norris vicce:

“Az egyik kedvencem a Rushmore-heggyel kapcsolatos poén. Ugye ez az a hely, ahol a hegy oldalába négy amerikai elnök arcmását vésték. A vicc úgy szól, hogy Chuck Norris arcképét be akarták vésni a Rushmore-hegy oldalába, de a gránit nem volt elég kemény a szakállához!”

Évtizedek óta együtt, jóban, rosszban: Ő az Egri csillagok Bornemissza Gergőjének gyönyörűszép felesége

(Via Blikk.hu)


Article Tags: · ·