FILMEZZUNK.HU
Jack Nicholson ritkán látott lánya már 33 éves - A kis Lorraine csodálatos nővé érett

Jack Nicholson ritkán látott lánya már 33 éves – A kis Lorraine csodálatos nővé érett

802

Jack Nicholson ritkán látott lánya már 33 éves – A kis Lorraine csodálatos nővé érett

Lorraine nem esett messze a fájától, híres szüleihez hasonlóan ő is a filmiparban vetette meg a lábát, előbb színésznőként, mostanában pedig rendezőként kamatoztatja tehetségét.

Jack Nicholson ritkán látott lánya már 32 éves - Csodálatos nő lett belőle

Jack Nicholson 33 éves lánya a minap egy fekete miniruhában érkezett a Vanity Fair rendezvényére Los Angelesben. Lorraine, akinek vonásaiban egyszerre felismerni apáját, Jack Nicholsont és anyját, Rebecca Broussardot, elkápráztatta a jelenlévőket.

Jack Nicholson ritkán látott lánya már 32 éves - Csodálatos nő lett belőle

A 33 éves nő első szereplése 13 évesen volt apja, Minden végzet nehéz című filmjében. Egy évvel később, 2004-ben játszott a Neveletlen hercegnő második részében, majd Adam Sandler vígjátékában, a Távkapcsban is. 2007-ben ő lett Miss Golden Globe. 2011-ben megkapta első nagyobb szerepét a Soul Surfer című filmben, amiben a főszereplő legjobb barátnőjét alakította.

Jack Nicholson ritkán látott lánya már 32 éves - Csodálatos nő lett belőle

Lorraine később átnyargalt a kamerák másik oldalára. Írta, rendezte és producere volt a The Instant Message című 15 perces drámának. Az ő tollából származik a This Magic Moment című rövidfilm, 2017-ben pedig a Tribeca Filmfesztiválon debütált a Life Boat című alkotása. 2012 májusában irodalomtudományi diplomát szerzett a Brown Egyetemen, ahol forgatókönyvírónak tanult.

Jack Nicholson legkisebb lánya igazi bombázó: friss fotókon a 31 éves Lorraine

Lorraine elárulta, hogy édesapja mindig azt mondta neki, hogy soha ne próbáljon meg ok nélkül híres lenni.

„Ez nem olyasmi, amitől visszariadok, de remélem, hogy az embereket jobban érdekli a munkám színésznőként vagy íróként, mint az, hogy kivel járok és milyen a társadalmi életem.”

Lorraine-nek egy édestestvére van, a 31 éves Ray Nicolson, emellett négy féltestvére. Jack Nicholson volt feleségével, Sandra Knighttal közös lánya, a 60 éves színésznő, Jennifer Nicholson. A színésznek további három gyermeke született rövid románcaiból, a most 54 éves Caleb Goddard, a 42 éves Honey Hollman és a 29 éves Tessa Gourin, akit még nem ismert el nyilvánosan sajátjaként a legendás színész, de az apasága nyílt titoknak számít Hollywoodban.

Emlékeztek még Forrest Gump Jennyére? El sem hinnéd, hogy néz ki napjainkban!

(Via Hirado.hu)


Article Tags: · ·