FILMEZZUNK.HU
A 8 kedvenc filmünk a születésnapját ma ünneplő Bradley Cooper szereplésével

A 8 kedvenc filmünk a születésnapját ma ünneplő Bradley Cooper szereplésével

50872

4. A galaxis őrzői (Guardians of the Galaxy, 2014)

Peter Quill (Chris Pratt), a kalandor és raboló, aki közel sem olyan híres, mint szeretné, nagy bajba kerül, mikor elrabol egy titokzatos gömböt, amelyet a csillagközi terrorista, Ronan (Lee Pace) szeretne megszerezni magának világuralmi terveihez. Mikor Peter rájön, milyen veszély fenyegeti az univerzumot, úgy dönt, félreteszi önös érdekeit, és szövetséget köt négy nála is különösebb szerzettel, Rockettel (Bradley Cooper), a beszélő mosómedvével és fegyverszakértővel, Groottal (Vin Diesel), a mozgó és beszélő fával, Gamorával (Zoe Saldana), a kegyetlen bérgyilkosnővel, és Drax-szal (Dave Bautista), a nem túl éleseszű, de annál elszántabb bosszúállóval.

3. Amerikai mesterlövész (American Sniper, 2014)

Az Amerikai mesterlövész minden idők egyik legtehetségesebb lövészének életét mutatja be. Chris Kyle-t (Bradley Cooper) édesapja tanította meg lőni, majd az amerikai hadsereg tagjaként kiváló lövésszé képezte magát. Tengerészgyalogos-kommandós lett, s Irakban és a világ más háború által sújtotta területein csaknem 150 ellenséges katonával végzett. Élete azonban nem volt mentes a csalódásoktól és fájdalmas veszteségektől.

2. Csillag születik (A Star Is Born, 2018)

Bradley Cooper legújabb rendezésében egy, már jól ismert történetet dolgoz fel a showbiznisz kegyetlen és kiszámíthatatlan világáról. A valaha híres Jackson Maine csillaga leáldozóban van: a férfi egyszerre küzd egyre döcögősebb karrierjével, belső démonaival és az itallal. Amikor megismerkedik egy fiatal, naiv és még ismeretlen énekesnővel, egy pillanatra úgy tűnik, hogy minden rendbejöhet -a férfi mindenben támogatja a szerinte sikerre született lányt, akivel lassan egymásba is szeretnek. Ám ahogy a lány karrierje ível egyre feljebb, úgy távolodnak el egymástól ők is. A modern változat női főszerepét Lady Gaga játssza Cooper oldalán.

Csillag születik (2018) - KRITIKA

1. Másnaposok (The Hangover, 2009)

Egy Las Vegas-i legénybúcsút követő reggelen a baráti társaság rájön, hogy előző éjszaka elvesztették az ifjú férjjelöltet, ráadásul szállodaszobájukban egy tigrist és egy csecsemőt is találnak.Kétségbeesett nyomozásba kezdenek, és homályos emlékeikre hagyatkozva olyan kalandokba keverednek, melyekre álmukban sem gondoltak volna.

Másnaposok

Pierce Brosnan kitálalt: James Bond szerepétől váratlanul kellett búcsúznia

Kihagytuk kedvenc filmedet a szülinapos színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Bradley Cooper produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

(Címlapkép forrása; Történetek forrása itt és itt)

//batigoool//

Mentés

Mentés

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · · · ·