FILMEZZUNK.HU
Sylvester Stallone életét egy szörnyű tragédia gyökeresen megváltoztatta

Sylvester Stallone életét egy szörnyű tragédia gyökeresen megváltoztatta

11198

Sylvester Stallone életét egy szörnyű tragédia gyökeresen megváltoztatta

Sokunk számára a mozizás olyan élmény, amely kiszakít bennünket a valóságból, lehetőséget nyújt, hogy elmeneküljünk a képzelet birodalmába, egy olyan világba, ahol a szereplők számára létezik a boldog befejezés. De gondolkodtál már valaha azon, milyen lehet azoknak a színészeknek az élete, akiknek segítségével néhány órára megfeledkezhetünk a saját problémáinkról? Őket ki gyógyítja meg, ha szenvednek?

Sztárok, akikről nem is tudtad, hogy meghalt a gyermekük

Sylvester Stallone, akit egy egész generáció bálványoz, mély hallgatásba süllyedt, miután elvesztette nagyobbik fiát. Sage Sylverster Stallone és Sasha Czack első gyermeke volt. 2012 július 13.-án, 36 éves korában hunyt el Los Angeles-i otthonában, szívroham következtében. Fiának halála lesújtotta a Rocky-t alakító színészt, aki arra kért mindenkit, adják meg neki azt a békét és magányt, amire szüksége van, hogy gyászolhasson.

„Nincs annál nagyobb fájdalom, mint, amikor egy szülő elveszti a gyermekét. Arra kérek mindenkit, tartsa tiszteletben tehetséges fiam emlékét, és viseltessen együttérzéssel szerető édesanyja iránt is. Ezt a borzalmas veszteséget egész életünkben érezni fogjuk. Sage volt az első gyermekünk, a világunk középpontja, ezért alázattal arra kérek mindenkit, ne háborgassa a fiam emlékét.”

– nyilatkozott a színész akkor. Miután Stallone elvált első feleségétől, Sasha Czacktől, akadtak nehézségek a fiával való kapcsolatában. Azonban évekkel később ismét egymásra találtak, mi több, forgattak közös filmeket, és együtt jelentek meg interjúkon is. A Rocky V-ön is együtt dolgoztak,a kettejük közti kötődés a vásznon át is jól látható volt.

Már 9 éve, hogy elhunyt Sage Stallone – Sylvester Stallone teljesen összetört fia halálától

Sage édesapja méltó példáját követte, és soha nem nézett vissza a múltba. Színész szeretett volna lenni, és producerként is ki akarta próbálni magát. Egészségügyi problémáinak ellenére, senki nem gondolta volna, hogy ennyire fiatalon meghalhatna. A tragikus veszteség lesújtotta Stallonet, aki ezután egy időre visszavonult a nyilvánosság elől, hogy teljes csendben és magányban élje meg a gyászát. 2012 augusztusában a színész így nyilatkozott:

„Nagyon, nagyon nehéz. Borzalmas ez a helyzet, de nincs mit tenni, ez az élet – az idő segít, hogy túléld valahogy. Nagyon fontos, hogy az ember megpróbálja újrakezdeni az életét, különben könnyű belekerülni a rossz spirálba.”

Stallone sikeresen visszatért az életbe, és amikor Creed című filmjével győzelmet aratott a Golden Globe-on, érzelmes beszédben emlékezett meg fiáról.

Ő volt Ross első felesége a Jóbarátokban – Friss fotókon a 60 éves Jane Sibbett

(Via Twice.hu)


Article Tags: · ·