FILMEZZUNK.HU
Le a kalappal! A Quinn doktornő egykori sztárja, Jane Seymour 71 évesen is elképesztő formában van

A Quinn doktornő egykori sztárja, Jane Seymour 72 évesen is elképesztő formában van – képek

2621

A Quinn doktornő egykori sztárja, Jane Seymour 72 évesen is elképesztő formában van – képek

Jane Seymour fiatalon szerzett hírnevet és nem tagadja, hogy bár abban a korban van, amikor sokan küzdenek az öregedéssel, az ő fizikai megjelenése továbbra is lenyűgöző. Az 1951. február 15-én, Hayesben, Nagy-Britanniában született Jane Seymour beszédes példa arra, hogy az életkor csak egy szám. Évről évre a színésznő ugyanolyan jól mutat, dacolva a biológiai órával és a végtelen kozmetikai sebészet trendjével, amelyet nagyon sok híresség követ.

Le a kalappal! Jane Seymour 70 évesen is elképesztő formában van

A szigorú étrend, amely segít a „Quinn doktornő” sztárjának a hihetetlen megjelenésében, a napi egy étkezés. Azt mondja, hogy kitartó önfegyelmének és annak a ténynek köszönhetően, hogy naponta csak egyszer eszik, ugyanannyi a súlya, mint 17 éves korában.

13 híresség bizonyítja, hogy egy nő 60 év felett is kinézhet csodálatosan és érezheti magát jól fürdőruhában

Jane Seymour elárulta, hogy hihetetlen fizikai megjelenése annak köszönhető, hogy a napi egyetlen étkezése zöldségből, halból vagy egy kis csirkéből és csak nagyon ritkán egy kis darab zsírmentes steakből áll. A nap hátralévő részében általában nyers zöldségeket eszik, például sárgarépát vagy zellert.

Le a kalappal! Jane Seymour 70 évesen is elképesztő formában van

13 színész, aki elvesztette a lehetőségét, hogy ikonikus filmben szerepeljen

(Via Twice.hu)


Article Tags: · ·