FILMEZZUNK.HU
10 színész, akik szerepet kaphattak volna ezekben a híres filmekben

10 színész, akik szerepet kaphattak volna ezekben a híres filmekben

1104

10 színész, akik szerepet kaphattak volna ezekben a híres filmekben

A színészek döntő szerepet játszanak a karakterek ikonikussá tételében, így sokszor nehéz más embereket elképzelni egy bizonyos szerepbe. Azonban olyan is előfordulhat, hogy egy színész visszamondja a szerződést, vagy egyéb elkötelezettségek miatt nem vállalja a szerepet. Kezdetben, amikor ajánlatot tesznek akkor nehéz megmondani előre egy filmnek a sikerét. Vannak olyan színészek, akik megbánják azt, hogy visszautasítottak egy szerepet, azonban vannak olyanok is, akik kifejezetten jó döntésnek találják és mindezt függetlenítik a film jelenlegi népszerűségétől.

1) James Corden A bálna című filmben

Az egyik interjúban James Corden felfedte, hogy eleinte úgy volt pár szerepet kap a filmben. Azonban ez a projekt nem jött össze, mivel Tom Ford a rendező nagyobb kontrollt szeretett volna tartani a film felett. Cordon azt is megemlítette, hogy George Clooney is érdeklődött a szerepért, azonban a testalkata nem volt megfelelő a szerepre.

2) Amy Schumer a Barbie-ban

Schumer kapta volna eleinte 2016-ban a szerepet, azonban 2017-ben bejelentette, hogy nem tudja elvállalni a szerepet, mivel ütemezési konfliktusai adódtak. Egy híres interjúban a The Hollywood Reporter-rel Schumer elmondta az igazi motivációját, ami a döntése mögött állt. Elmondása szerint a film készítői nem engedték, hogy a filmről alkotott véleményét elmondja. A filmben való szereplése mellett beleegyezett abba, hogy a testvérével írja meg a forgatókönyvet. Az eredeti koncepció az volt, hogy egy nőt kiutasítanak Barbieland-ből mivel nem felel meg a tökéletességnek.

3) Bob Odenkirk az Office-ben

A szerepkiosztás közben az amerikai Office-ba Bob Odenkirk-et választották Michael Scott szerepére. Azonban mellette még sok másik színész is szóba jöhetett, mint például Patton Oswalt, Rick Moranis és Philip Seymour Hoffman. Azonban Odenkirknek szánt karaktere különbözött Michael Scottétól. Nem nehéz elképzelni a karakter olyan változatát, amely a Totál szívás jövőbeli Saul Goodman szerepére emlékeztet. Habár nem az övé lett a szerep, azonban mégis egy cameo jelenetben felbukkant az utolsó évadban. A „Továbblépés” című részben, Pam készített egy interjút vele, ahol Odenkirk egy főnöknek a karakterét testesített meg. Döbbenten rájön, hogy ő Michael Scott tökéletes megtestesítője.

4) Rob Lowe a Grace klinikában

Egy híres interjúban Variety-vel a színész felfedte azt a titkát, hogy elutasította Dr. Derek Shepherd szerepét, amit később azzal magyarázott, hogy minden úgy alakult, ahogy kellett. Kiemelte a hosszú élet, a tapasztalat és a személyes fejlődés jelentőségét. Amikor Lowe meghozta ezt a döntését őszintén, utána már nem lehet őt hibásnak tekinteni. Abban a pillanatban amikor elutasította ezt a szerepet, egy másik lehetőség nyílt meg előtte. Szerepelt s Dr. Vegas rövid élő sorozatban.

Patrick Dempsey kapta meg Dr. Shepherd szerepét, akit úgy hívtak „McDreamy” és ő játszotta a szerepet 2005-től egészen 2015-ig, amikor egy autós baleset történt vele. Lowe elismerte, hogy Dempsey egy egyedi és elbűvölő minőséget nyújtott a filmnek a szerepe miatt és úgy gondolja, hogy ha ő szerepelt volna a filmben, akkor nem lett volna ekkora sikere.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · ·