FILMEZZUNK.HU
10 színész, akik szerepet kaphattak volna ezekben a híres filmekben

10 színész, akik szerepet kaphattak volna ezekben a híres filmekben

1135

8) Britney Spears a Szerelmünk lapjaiban

Britney Spears hatalmas hírnévnek örvendett a 2000-es években és kiderült, hogy a Szerelmünk lapjai című filmnek a főszerepére is szóba jöhet. Azt mondják, hogy az énekesnő már részt vett egy képernyő teszten Allie Hamilton karakter szerepében, de mégis Rachel McAdams kapta. Matthew Barry a színészválogató rendezője elárulta, hogy mind a kettőjükkel volt „őszinte elbeszélgetése”. Végül azonban McAdamset választotta, mert kiváló meghallgatást nyújtott.

9) Gwen Stefani a Mr. és Mrs Smith című filmben

A The Ellen DeGeneres Show szereplése közben felfedte, hogy 2005-ben részt vett a Mr. és Mrs Smith című film meghallgatásán. Stefani azt is elárulta, hogy majdnem megvolt rá a lehetősége, hogy ő mondja azt a mondatot Brad Pitt karakterének, hogy „Ki az apád?”. Azonban végül Angelina Jolie kapta meg a szerepet.

Amikor DeGeneres megkérdezte Stefanit a meglepő meghallgatási élményekről, az 53 éves színésznő elmondta, hogy elveszítette a szerepet Jolie-val szemben. A közönség nagyon meglepődött és Steafni azzal viccelődött, hogy ha ő kapta volna a szerepet a film egy teljesen másik irányba ment volna.

10) Madonna a Batman visszatérben

A The Tonight Show Starring Jimmy Fallon-ban való szereplése közben Madonna kifejtette a fájdalmát, mivel visszautasította a szerepét a Batman visszatérből. A Grammy díjas énekes elárulta, hogy a 3 film közül ezt sajnálta a legjobban, amit visszautasított eddig és hogy nem vállalta a Macskanő szerepét, amelyet végül Michelle Pfeiffer alakított. Madonna a döntése után azt állította, „láttam a filmet és nagyon megbántam, hogy nem vállaltam el a Macskanő szerepét. Elég vagány lett volna.” Megemlítette, hogy a Showgirls című filmben való szereplését is elutasította, azonban azt nem bánja.

//Manó Málna//

Patrick Dempsey lánya gyönyörű nővé érett: a 21 éves Tallula szépségével nem lehet betelni

(Via Brightside)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · ·