FILMEZZUNK.HU
10 színész, akik szerepet kaphattak volna ezekben a híres filmekben

10 színész, akik szerepet kaphattak volna ezekben a híres filmekben

1133

5) Emilia Clarke a Szürke 50 árnyalata című filmben.

Egy interjúban a színésznő elmagyarázta, hogy miért nem vállalta a E.L. James szerepét annak ellenére sem, hogy lenyűgözte Sam Taylor-Johnson rendezőt. Elmondása szerint a visszautasítás fő oka, hogy el akarta kerülni ezt a fajta és stílusú szerepet. Végül Dakota Johnson kapta meg a szerepet. A színésznőt nagyon frusztrálta a korábbi munkájából adódóan a meztelenség és ez a sorozat a Trónok harca volt.

Nagyon régen volt kamera előtt meztelen és továbbra is ez a domináns kérdés, amit nőként kap. Zavarónak találja és már belefáradt ezekbe. A korábbi tapasztalataira tekintettel a színésznő úgy érezte, hogy a Szürke 50 árnyalata szerepének az elvállalása, ahol az érzékiség és a meztelenség szerves részét képezi a történetnek, csak tovább erősíti a problémát.

6) Taylor Momsen mint Hannah Montana

Lisa London a Hannah Montana színészválogató rendezője megosztotta Tiktokon, hogy Taylor Momsen volt az első jelölt Hannah Montana szerepére. Momsen a szerepválogatás végén Miley Cyrus és Daniella Monet ellen versenyzett. Érdekes belegondolni, hogy milyen lett volna a sorozat, ha Momsent választották volna a szerepre.

7) Ryan Gosling mint Doctor Strange

Korábban ismeretlen volt az, hogy a Marvel mennyire szerette volna, ha Ryan Gosling testesíti meg Doctor Strange-t. Court Chu koncepció művész új művészetet tárt fel, amely Goslingot ábrázolja a szerepben és kijelentette: „Évekkel ezelőtt csak rövid időt töltöttem Doctor Strange egyes verzióinak a megalkotásával és akkoriban még Gosling volt a ranglista első helyén.” Gosling lehetséges szereposztásáról szóló pletykák 2014 októberében jelentek meg, miután Joaquin Phoenix-xel történő megbeszélések sikertelenek voltak. Abban az időszakban, Jared Leto, Justin Theroux, Ethan Hawke és Keanu Reeves jöhettek szóba még.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · ·