FILMEZZUNK.HU
Drew Barrymore egyszerűen csak örült az esőnek, amiért egyenesen rasszistának nevezték

Drew Barrymore egyszerűen csak örült az esőnek, amiért egyenesen rasszistának nevezték

6409

Drew Barrymore egyszerűen csak örült az esőnek, amiért egyenesen rasszistának nevezték

A sztárszínésznőt, Drew Barrymore-t rasszistának titulálták, miután egy TikTok-videót posztolt, amelyen az esőben sétál. A videóról egy ultraliberális felhasználó azt állítja, hogy a fekete férfiak által használt egyik trendet másolta le, ezzel pedig kulturális kisajátítást követett el. A Libs of TikTok csütörtökön posztolta a videót, amelyben a TikTok-felhasználó azt mondta, hogy Barrymore egy olyan gyarmatosító mintapéldája, aki nem tiszteli és elutasítja a fekete alkotók által felállított határokat.

Drew Barrymore újra bombaformában van - Több, mint 10 kilótól szabadult meg (Fotók!)

„Amikor csak tudsz, menj ki az esőbe! Ne hagyjátok ki a lehetőséget”

– mondta a színésznő a videóban, amire a liberális aktivista úgy reagált, hogy „mindketten tudjuk, hogy képes vagy élvezni az esőt anélkül, hogy lefilmeznéd és kiposztolnád a TikTokra”. A felhasználó ezek után azzal folytatta, hogy Barrymore a videójával olyan embereket támogat, akik csak azon dolgoznak, hogy semmibe vegyék a fekete alkotókat – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.

“És most te is egy vagy ezek közül az emberek közül”

– tette hozzá. A kérdéses TikTok-trend egyébként májusban bukkant fel, és a lényege, hogy fekete férfiak vidáman rohangálnak a mezőkön vagy más természeti környezetben. Drew Barrymore videója viszont csupán azt ábrázolja, ahogy mosolyogva sétál az esőben. A #blackmenfrolicking trendet elindító videót @thexsadxoptimistic posztolta májusban. A felhasználó egy mezőn fut keresztül, nevetve és azt kiabálva, hogy „ó, Istenem, egy mezőn futok keresztül!”. A hashtaget több mint 600 ezerszer használták a platformon, ahol egyre többen csatlakoznak a trendhez.

Channing Tatum két év randevúzás után eljegyezte szerelmét – Fotókon a csodaszép Zoë

(Via vdtablog.hu)


Article Tags: ·