FILMEZZUNK.HU
Dwayne Johnsonnak nem volt könnyű gyerekkora - 15 évesen megakadályozta édesanyja öngyilkossági kísérletét

Dwayne Johnson bevallotta, hogy 15 évesen neki kellett megakadályozni édesanyja öngyilkossági kísérletét

2994

Dwayne Johnson bevallotta, hogy 15 évesen neki kellett megakadályozni édesanyja öngyilkossági kísérletét

Dwayne Johnsonnak nem volt könnyű gyerekkora. Dwayne “The Rock” Johnson élete valóban lenyűgöző. A sztár néhány évtized leforgása alatt megjárta a legnagyobb mélységeket és a legmagasabb csúcsokat egyaránt. A legendás pankrátor és színész május 2-án ünnepelte 49. születésnapját, és kétségtelen, hogy hosszú utat tett meg gyerekkora óta – 14 évesen kilakoltatták az otthonából, és 17 éves korára legalább 8-szor került rács mögé.

20 híresség, akik nyilvánosan megjelentek az anyjukkal és megolvasztották mindenki szívét

Tizenéves korában Dwayne Johnson az édesanyjával, Atával élt, míg az apja, Rocky, aki szintén profi pankrátor volt, egyik mérkőzésről a másikra járt, és próbálta megkeresni betevő falatra valót. Johnson a gyerekkorára visszaemlékezve többek között arról is mesélt a The Hollywood Reporternek, amikor 14 évesen egy napon kilakoltatási értesítés várta őt az ajtóban, amikor hazaért.

„Egy nap hazamentünk, és egy lakatot találtunk az ajtón, valamint egy kilakoltatási értesítést. Anyám zokogni kezdett. Sírt és teljesen összetört. Hol fogunk lakni? Mihez fogunk kezdeni?

– emlékszik vissza a színész.

Megható videó! Dwayne Johnson édesanyja egyből elsírta magát fia nagylelkű ajándékától

Dwayne Johnson édesanyjával

15 éves korában Johnson édesanyja a fia szeme láttára próbált meg véget vetni az életének, de a színész még éppen idejében közbelépett, és megmentette.

„Kiszállt az autóból, és elindult, szemben a forgalommal.”

– mondta Johnson az Express szerint. Az első szembejövő autók szerencsére gyorsan félrehúztak, és Johnson azonnal cselekedett:

„Megfogtam és visszahúztam az út szélére. Ami igazán őrült dolog ebben az öngyilkossági kísérletben, hogy az anyám a mai napig semmire nem emlékszik belőle, és valószínűleg jobb is, hogy nem emlékszik.”

Johnson a pankrátorság után sikeres színész lett, de írt már könyvet is, és saját divatcéget is létrehozott, és legközelebb talán a politikába is belekóstol, még azzal is viccelődött, hogy talán ő lesz a következő amerikai elnök.

Daniel Craig beismerte, hogy évek óta jár meleg bárokba

(Via Twice.hu)


Article Tags: ·