FILMEZZUNK.HU
Robert Downey Jr. is benne lehet a következő John Wick filmben!

Robert Downey Jr. is benne lehet a következő John Wick filmben!

614

Robert Downey Jr. is benne lehet a következő John Wick filmben!

Noha egyelőre nem került hivatalosan megerősítésre, hogy elkészül a John Wick: 5. felvonás, egy korábbi interjúban pedig maga Keanu Reeves is elmondta, hogy egy időre kispadra ültetik a sztorit, most azonban a franchise egy másik oszlopos tagja dobott be egy izgalmas témát ezzel kapcsolatban.

Chad Stahelski egy friss interjúban ugyanis elmondta, kiket is tudna elképzelni a John Wick univerzumban, és mondani se kell, hogy ezzel alaposan sikerült felborzolni a kedélyeket.

“A lista hosszú, az élen ott van Cillian Murphy, nagy rajongója vagyok a Birmingham bandája sorozatnak, tökéletesen illeszkedne a filmbe. Talán Colin Farrell, Charlize Theron, miután láttam az Atomszőkét, arra gondoltam, ezt ‘meg kell csinálni’. Michelle Yeoh-val pedig dolgoztam együtt még a reklámszakmában. Azóta is arról álmodom, hogy egyszer újra együtt dolgozunk”

– mondta Stahelski.

“Néhányan ezek közül a srácokkal közül igazi varázslatot tudnánk teremteni, ölni tudnék a lehetőségért, hogy így együtt dolgozhassak velük. Ha Robert Downey Jr. most itt lenne, biztos vagyok benne, hogy jól kijönnénk egymással”

– tette hozzá Stahelski.

A 63 éves Jennifer Grey mára teljesen felismerhetetlenné vált

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · ·