FILMEZZUNK.HU
Most ünnepli 58. születésnapját Patrick Dempsey – Íme 15 meglepő érdekesség a sármos színészről

Most ünnepli 58. születésnapját Patrick Dempsey – Íme 15 meglepő érdekesség a sármos színészről

18339

7. 2012-ben elvállalt egy dokumentum-sorozatot a Discovery Channel Velocity csatorna számára. A Road to Le Mans címet viselő műsor 2013-ban került a képernyőre, amely a Le Mans-i 24 órás autóversenyről szólt.

6. 2005-ben lett igazán elismert színész, amikor megkapta Dr. Derek Shepherd szerepét a Grey’s Anatomy (A Grace klinika) című kórházi sorozatban. De mielőtt elvállalta volna ezt a szerepet, egy másik doktori szerepre jelentkezett, mégpedig Dr. Gregory House-éra a Doktor House című sorozatból.

Patrick Dempsey

5. A L’Oréal és a Versace arca is volt, sőt a Serengeti napszemüvegeket is reklámozta. 2008-ban megjelent az első Avon illata, az Unscripted, majd ennek sikerére 2009-ben jött a következő, a Patrick Dempsey 2.

4. Dempsey szabadidejében az autóversenyzést élvezi: vezette már a biztonsági autót az Indianapolisi 500-on; versenyzett a Daytonai 24 órás autóversenyen és a Baja 1000 terepversenyen is. Jelenleg ő az egyik tulajdonosa az IndyCar Series versenyen a Vision Racing csapatnak, a GRAND-AM Rolex Sports Car Series versenyen pedig a Dempsey Racing csapatnak, mely jelenleg két Mazda RX-8 autóval versenyzik a GT osztályon.

Patrick Dempsey érdekességek

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · ·