FILMEZZUNK.HU
Most ünnepli 58. születésnapját Patrick Dempsey – Íme 15 meglepő érdekesség a sármos színészről

Most ünnepli 58. születésnapját Patrick Dempsey – Íme 15 meglepő érdekesség a sármos színészről

18340

3. 1997-ben Dempsey édesanyját petefészekrákkal diagnosztizálták. Kezelték, de kétszer visszaesett, és megint kezelték kétszer. Az anyja betegsége következtében Dempsey hozzájárult, hogy a szülővárosában, a Maine állami Lewistonban létrehozhassák a Patrick Dempsey Rákközpontot a Central Maine Medical Centerben.

2. 2009 októberében rendezték meg az első Dempsey Challenge-et, melyen 3500 kerékpáros, futó és sétáló vett részt. Az eseményen több mint egymillió dollárt gyűjtöttek össze a Patrick Dempsey Rákközpontnak. A színész édesanyja ott volt a tömegben, amikor Dempsey befejezte az 50 mérföldes távot. A Challenge azóta egy Maine állami, évente megrendezésre kerülő októberi eseménnyé vált.

Patrick Dempsey lányával

1. 2013 januárjában vált hivatalossá, hogy Patrick a befektetői cégén keresztül megvásárolta a Seattle-i Tully’s Coffee kávéházláncot, melyet húsz éve alapított egy vállalkozó, hogy konkurenciát támasszon a Starbucksnak, de elbukott a versenyen. A színész 9,15 millió dollár értékben vásárolta fel a kávézót. Ennek köszönhetően egyedüli tulajdonos lett és a licit során legyőzte Amerika legnagyobb kávéházláncát, a Starbucks-ot.

Margot Robbie kipakolt: reszketett a forgatáson a meztelenkedős jelenetnél

(Címlapkép forrása; Érdekességek forrása: starity.hu, mafab.hu és wikipedia.hu)

//milos//

Mentés

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · ·