FILMEZZUNK.HU
Vin Diesel-nek befellegzett – Szexuális bántalmazással vádolják

Vin Diesel-nek befellegzett – Szexuális bántalmazással vádolják

850

Vin Diesel-nek befellegzett – Szexuális bántalmazással vádolják

Vin Diesel már nem mossa le magáról soha a Halálos iramban Domjának a nevét és persze a családszeretetet sem, mert hát a franchise-ban két dolog biztos: Diesel hőse morcosan akciózik szigorúan autókkal és ezt a családért teszi. A fősorozat hamarosan véget ér, és lehet, a sztár karrierje is, mivel kiesett az ő szekrényéből is az a bizonyos csontváz, azaz szexuális bántalmazással (sexual battery) vádolja egykori asszisztense.

Vin Diesel-nek befellegzett – Szexuális bántalmazással vádolják

Vin Diesel feleségével

A Variety jelentette, hogy Diesel egykori munkatársa, alkalmazottja, Asta Jonasson pert indított a színész ellen egy 2010-es eset miatt. Akkoriban Jonasson Atlantában dolgozott Dieselnek, a színész ekkor forgatta a Halálos iramban: Ötödik sebességet. A vádirat szerint Diesel felhívta a lakosztályába a St. Regis Hotelben a nőt, majd arra kényszerítette, hogy lefeküdjön az ágyra, sőt még a falhoz is szorította az incidens során. Jonasson természetesen próbált ellenállni, nem akart belemenni a szexuális kapcsolatba, így megkísérelt távozni, de a színész nem engedte, hiába kérte, hogy hagyja elmenni, hagyja abba. Diesel fogdosta a nőt és meg is csókolta a testét, megkísérelte lemezteleníteni is, amelyre Jonasson sikítással reagált, a fürdőszoba felé menekült pánikjában. Ezt követően szorította őt a falhoz Diesel, aztán arra kényszerítette, hogy megérintse a merev hímvesszőjét. A nő határozottan nem egyezett bele a bizarr szexuális együttlétbe, ezért is szexuális bántalmazás vádjával perelte be a színészt.

Állítólag nem ez volt az első ilyen incidens, pár nappal korábban a One Race másik vezető beosztású embere szintén felhívta Jonassont a St. Regis hotelben található szobájába, ahol a férfi levette a felsőjét, ágyba bújt, majd azt mondta az asszisztensnek, hogy feküdjön be mellé. Innen még el tudott menekülni a nő. És egyébként a szexuális zaklatás mellett olyan dolgokat is említ a vádirat, mint hogy a gyártócégnél nemi diszkriminációt, jogellenes elbocsátást és hatalommal való visszaélést is tapasztalt Jonasson.

Vin Diesel végre elárulta, hogy miért maradt ki teljes egészében a Halálos iramban 2-ből

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: ·