FILMEZZUNK.HU
"Az embereknek elege lett belőlem... nekem is magamból" - Jennifer Lawrence kifakadt

“Az embereknek elege lett belőlem… nekem is magamból” – Jennifer Lawrence kifakadt

3185

“Az embereknek elege lett belőlem… nekem is magamból” – Jennifer Lawrence kifakadt

Jennifer Lawrence az elmúlt évtizedben a legfelkapottabb színésznők közé sorolható. Az éhezők viadalával robbant be a köztudatba, amik késöbb olyan filmek követtek, mint A hallgatás törvénye, ami Oscar-jelölt lett, vagy a Napos oldal, ami az Oscart hozta el számára. Lawrence az új X-Men-filmekben is fontos szerepet játszott, ő volt az alakváltó Raven. További nagy filmjei az az Utazók, az Anyám!, vagy  a Vörös veréb. Ám Jennifer Lawrence a Ne nézz fel! kapcsán, amelyet tavaly mutattak be és az egyik főhőse volt, őszintén vallott arról, hogy kicsit sok volt már belőle a 2010-es évek második felében.

Majdnem meghalt Jennifer Lawrence

Lawrence Adam McKay szatírája kapcsán mondta el meglátását. Interjújában a 2018-as évet jelölik meg vízválasztónak a karrierjében: ugyan az egyik legjobban fizetett színésznővé vált a világon, mégis besokallt, az Utazók, az Anyám!, a Vörös veréb és a Sötét Főnix más-más fronton buktak, illetve az elvárásokon alul teljesítettek.

 “Nem azt a minőséget produkáltam, amit kellett volna. Az embereknek elege lett belőlem… nekem is magamból. Eljött az a pont, amikor egyszerűen nem tudtam semmit sem jól megcsinálni. Ha sétáltam a vörös szőnyegen, az volt a reakció, hogy ‘De hát miért nem fut?’ Úgy vélem, életem nagy részében azt csináltam, ami imponált az embereknek. A munkám elhitette velem, hogy senki sem neheztelhet rám: ‘Oké, igent mondtam, csináljuk. Senki sem morcos.’ Aztán úgy éreztem, eljött az a korszak, amikor az emberek a puszta létezésemmel voltak elégedetlenek. Szóval ez a felismerés szertefoszlatta az elképzelésem, hogy a munka vagy a karrier bármiféle megnyugvást hozhat az ember életébe.”

Justine Polsky, Jennifer Lawrence üzleti partnere és egyik legjobb barátja elmondta, hogy igen, a sztársággal járó kötelező körök lerovása szépen felemésztette Lawrence kreatív energiáit.

Szerző: MéziMcFly

Itt a Bosszúállók: Végjáték fergeteges forgatási bakivideója!


Article Tags: ·