FILMEZZUNK.HU
Ezért mondott nemet Ryan Gosling a legendás Joker szerepére

Ezért mondott nemet Ryan Gosling a legendás Joker szerepére

2003

Ezért mondott nemet Ryan Gosling a legendás Joker szerepére

Ryan Gosling 1995 óta dolgozik a filmiparban. Hosszú pályafutása során rengetegféle sorozatban és filmben szerepelt, mint például az Álomsuli, Herkules, A fiatalkorú, Szerelmünk lapjai, Gengszterosztag, Szárnyas fejvadász 2049 vagy Az első ember. Nemrég viszont felajánlottak neki egy teljesen másfajta karakter szerepnek eljátszását, ami eddig távolt állt a színésztől. Neki kellett volna eljátszania Joker szerepét, mégpedig David Ayer Öngyilkos Osztaga kapcsán. Ryan viszont azonnal visszautasította a felkérést.

Ryan Gosling súlyosan megsérült filmforgatás közben

Az Öngyilkos Osztagban és a Szárnyas fejvadász 2049-ben szintén szereplő Jared Leto játszotta el végül Jokert, alakítása pedig megosztotta a rajongókat. 2014-ben, amikor a szereplőválogatás folyt, az első jelölt Ryan Gosling volt, őt akarta a stúdió a bűn bohóchercegének a szerepére.  A színész azért nem vállalta el a feladatot, mert nem akarta több filmre elkötelezni magát, holott egy ilyen kitételű szerződést kellett volna  aláírnia. Amúgy Goslingon és Letón kívül még Sharlto Copley, Matt Smith és Mark Strong is szóba kerültek a gyilkos tréfamester kapcsán.

Ryan Gosling tehát nem akart az impozáns sorhoz – Cesar Romeróhoz (Batman-sorozat), Jack Nicholsonhoz (Batman), Mark Hamillhez (Batman-rajzfilm és Batman: Arkham-játékok), Heath Ledgerhöz (A sötét lovag) és Joaquin Phoenixhez (Joker) – csatlakozni, akik ugye mind mind eljátszották a bűn bohóchercegét. Gosling soron következő alkotásai a Russo-fivérek akció-thrillerje, a The Gray Man, a megvert színészről szóló bűnfilm, a The Actor, az új Farkasember-film, valamint a Barbie filmváltozatában jelen állás szerint ő lesz Ken.

Szerző: MéziMcFly

Magyar szinkronnal is befutott a Szellemirtók – A borzongás előzetese!


Article Tags: · ·