FILMEZZUNK.HU
Charlie Sheen a Nagy durranás 2 miatt lemaradt élete nagy szerepéről

Charlie Sheen a Nagy durranás 2 miatt lemaradt élete nagy szerepéről

2843

Charlie Sheen a Nagy durranás 2 miatt lemaradt élete nagy szerepéről

Charlie Sheen Hollywood egyik legsokoldalúbb színészeként volt ismert, annak ellenére, hogy botrányos magánélete volt. A kilencvenes évek elején két fergeteges vígjátékban is szerepelt, amelyek meghatározták a karrierjét. Az 1990-es Nagy durranás és az 1993-as Nagy durranás 2 után egyre több vígjátékban láthatták viszont a nézők.

Charlie Sheen a biztonságos szexuális együttlét mellett kampányol, óvszereket reklámoz

Topper Harley történetét nehéz lenne röviden összefoglalni, az első rész gyakorlatilag a Top Gun-t parodizálta ki minden lehetséges szemszögből, míg a folytatás a nyolcvanas évek Rambo-filmjeinek kliséit ötvözte. Bár mindkét film nagy klasszikusnak számít a kilencvenes évek vígjátékai között, Sheen számára árnyalja a történetet, hogy két komolyabb szerepet is visszamondott a filmek miatt. Charlie Sheennek mind a Zsákolj, ha tudsz!, mind pedig a Tisztességtelen ajánlat főszerepét felkínálták, és bár az utóbbi film egy Arany Málna-díjat is nyert, Sheen keserédesen emlékszik vissza, hogy mindkét lehetőséget elutasította. A szerepeket végül Woody Harrelson kapta meg, ami meghatározó áttörést jelentett a karrierjében.

„A barátaim néha azzal viccelődnek, hogy Woodynak rózsákat kellene küldenie nekem, amiért beindítottam a karrierjét”

– mesélte Sheen a The Kyle and Jackie O Show vendégeként. Bár Shennek se lehet oka panaszra ebből a szempontból, hiszen a későbbiekben a Két pasi – meg egy kicsi, illetve a Nyugi, Charlie! sztárjaként tett szert még nagyobb népszerűségre.

Will Smith elárulta, hogy filmbeli halála ellenére hogyan fog a Legenda vagyok folytatódni

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · ·