FILMEZZUNK.HU
Tudta? Natalie Portman a világ legokosabb színésznője

Tudta? Natalie Portman a világ legokosabb színésznője

12720

Tudta? Natalie Portman a világ legokosabb színésznője

Natalie Portman egy modell gyerek volt, lenyűgöző jegyekkel a suliban, olyan különböző nyelveket tanult a középiskolában, mint német, francia, japán és arab, miután héberül már a középiskolában megtanult. A balett táncos a Fekete hattyúból, a Harvardon szerzett diplomát 2003-ban pszichológia szakon. Ezt követően a filmes karrierje virágzásnak indult, de azt nyilatkozta a sajtónak, inkább lesz okos, mint híres, és ebből kifolyólag vendégelőadó volt a terrorizmus és a terrorelhárítás témakörben valamint két tudományos kutatási cikket is írt.

A Thor 4. részében bemutatkozik majd a női Thor is!

A tudományos cikkek átmennek a normálisnak nevezett határon, az első a kifejező: “Egy egyszerű módszer arra, hogyan készít a hidrogén enzimeket a cukorból” címet kapta. A második pedig: “Az elülső lebeny aktvitása állandósult használat közben: Közeli infravörös tartományban végzett spektroszkópos vizsgálat adatai”. Ez Natalie Portman tudományos munkássága, de a szociális és politikai életben is már több különböző helyzetben találta magát a legokosabb híresség, mint például: A remény nagykövete a FINCA Internationalnél, különböző elnökök választási kampányában részt vett, többek között Barack Obamáén is vagy épp beszédet tartott a mikrofinanszírozásról a hallgatóknak egy elit egyetemen.

A filmiparon kívüli élete tette őt a világ egyik vezető női aktivistájává, az átlagnál magasabb tudással rendelkezve és jelentős hatást gyakorolva a fiatalokra a társadalmunkban.

Robin Williams élete 63 évesen ért véget tragikus módon – Halála előtt nem sokkal ezt a képet osztotta meg utoljára


Article Tags: ·