FILMEZZUNK.HU

Emlékszel rá? Így néz ki ma Émilien, a Taxi-széria kétbalkezes rendőre

26085

Emlékszel rá? Így néz ki ma Émilien, a Taxi-széria kétbalkezes rendőre

1998-ban mutatták be a Taxi című szórakoztató alkotást, amiben összefog egy őrülten száguldozó taxis, Daniel (Samy Naceri), illetve egy kétbalkezes rendőr, Émilien (Frédéric Diefenthal), hogy elkapjanak egy bűnbandát. A Taxi az évtizedek alatt igazi kultuszfilm lett Magyarországon, ráadásul több folytatást is kaptunk, amik igaz, hogy nem értek fel az első részhez, de még így is sokan kedvelik őket.

Frédéric Diefenthal

Samy Naceri és Frédéric Diefenthal párosát hamar megszerették a magyar nézők, hiszen tökéletesen kiegészítették egymást, és mindketten remekül hozták a figurájukat – itt külön ki kell emelni Frédéric Diefenthal teljesítményét, aki még a szerencsétlenkedések ellenére is végig szerethető maradt.

Emlékszel rá? Így néz ki ma Émilien, a Taxi-széria kétbalkezes rendőre - Frédéric Diefenthal

Frédéric Diefenthal már 55 éves és jelenleg is nagyon aktívan színészkedik leginkább francia alkotásokban. Pályafutása során olyan filmekben szerepelt a Taxi-szérián kívül, mint például a Belphégor, Hatodik, A kullancs vagy Az ideális vő, ráadásul a mai napig a franciák egyik legkeresettebb színészének számít, aki szinte minden műfajban bizonyította tehetségét.

Emlékszel a kisfiúra Az élet szép című megható filmből? Elképesztően jóképű fiatalember lett belőle

(Via Promotions.hu)


Article Tags: · ·