FILMEZZUNK.HU
Ryan Gosling főszereplésével jöhet a legújabb Múmia-film

Jöhet egy új Múmia-film? Brendan Fraser benne lenne!

5223

Jöhet egy új Múmia-film? Brendan Fraser benne lenne!

Már 25 év is eltelt a Múmia-széria első részének debütálása óta. Bár vannak a filmeknek hibái, nem is kevés, elég csak a botrányosan sikerült CGI-Dwayne Johnson-Skorpiókirályra gondolnunk, mégis sokan a legjobb kalandfilmeknek tartják, ami múmiákról szól.

Jöhet egy új Múmia film, ráadásul Brendan Fraserrel?

2017-ben az Universal Pictures egy sokkal komolyabb, sötétebb tónusú változatot akart készíteni. A Tom Cruise főszereplésével készült filmmel nagyszabású tervei voltak a stúdiónak, ugyanis A múmiát szánta a saját Rémuniverzuma alapkövének. A film azonban csúfosan elbukott. Végül ez a bukás rögtön az elején kivégezte az univerzumot. A rajongók a mai napig felemlegetik a Brendan Fraser-vel készült Múmia-filmeket, és azóta is reménykednek egy negyedik rész elkészülésében. Magát a színészt is megkérdezték, hogy elvállalná-e újra Rick O’Connell szerepét, ha megkeresnék vele.

„Az előző három filmnek az volt számomra a tanulsága, hogy nem szabad komolyan venni. A lényeg az, hogy jól érezzük magunkat, szóval ha előállnak egy szórakoztató alapötlettel, én benne vagyok”

– nyilatkozott a színész a CinemaBlend-nek.

Emlékszel John Ritterre a Talpig zűrben című filmből? Sajnos tragikus véget ért az élete

(Via Promotions.hu)


Article Tags: · ·