FILMEZZUNK.HU
Eva Longoria kitálalt: Teljes káosz volt a Született feleségek forgatása

Eva Longoria kitálalt: Teljes káosz volt a Született feleségek forgatása

3324

Eva Longoria kitálalt: Teljes káosz volt a Született feleségek forgatása

Eva Longoria, aki Gabriel Solist alakította a népszerű drámasorozatban, végre tiszta vizet öntött a pohárba azzal kapcsolatban, hogy milyen viszonyt is ápoltak valójában a főszereplők. A 48 éves színésznő egy friss interjúban mesélt arról, hogy milyen dráma uralkodott a forgatás közen Teri Hatcher miatt, azonban mostani válaszai nem igazán egyeznek azzal, amit korábban a témában nyilatkozott.

Akkor és most: Így néznek ki ma a Született feleségek

A született feleségek, mintha mindenki boldog lenne

Eva Longoria egy podcastműsor vendégeként indult utazásra az emlékek útján a Lilaakác közbe. A színésznő ezúttal tagadta azokat a pletykákat, miszerint viszály alakult volna ki közöttük a főszereplőkkel, Felicity Huffmannel, Marcia Cross-szal és Teri Hatcherrel.

„Az emberek azt hiszik, hogy rengeteget veszekedtünk. De ez csak egy sztereotípia, hiszen össze volt eresztve négy 40-es éveiben járó nő, és emiatt mindenki rögtön azt feltételezte, hogy semmiképp nem tudunk kijönni egymással.”

Longoria azonban korábban nem ezt állította. Egy 2018-as szereplése alkalmával megkérdezték a színésznőt arról, hogy a Született feleségekkel mind jóbarátok voltak-e, amire Eva így válaszolt:

„Felicity és Marcia ott lesznek a csillagátadásomon a Hírességek sétányán. Mi nagyon-nagyon jó barátok vagyunk. Nem mindannyian, de a 99 százalékunk igen”

– válaszolta Longoria, elegánsan kihagyva a felsorolásból Terit. A pletykák először még 2005-ben kaptak szárnyra, amikor is a Vainty Fair címlapfotózásán Eva és Marcia Cross azzal fenyegetőztek, hogy lelépnek a forgatásról, ha Hatcherrel együtt kell pózolniuk. Ezt fejelte meg még egy 2012-es eset, amikor a sorozat befejezésével a főszereplő színésznők állítólag kihagyták Hatcher aláírását a köszönőkártyáról, amit a stábnak írtak.

Akkor és most: Így néznek ki napjainkban a Melrose Place sztárjai

(Via Hirado.hu)


Article Tags: · · ·