FILMEZZUNK.HU
Jennifer Lawrence szó szerint foggal-körömmel ragaszkodott egy szerephez

Jennifer Lawrence szó szerint foggal-körömmel ragaszkodott egy szerephez

2201

Jennifer Lawrence szó szerint foggal-körömmel ragaszkodott egy szerephez

Jennifer Lawrence 2021-es filmjében Ne nézz fel! Leonardo DiCaprio volt a partnere. A filmet Adam McKay (Taplógáz, Pancser police, A nagy dobás, Alelnök) rendezte.  A történet szerint két csillagász (DiCaprio és Lawrence) rádöbben, hogy egy üstökös épp a Föld felé tart, és minden bizonnyal el fog pusztítani minden életet a bolygón. Mikor egy médiaturné keretében megpróbálják figyelmeztetni az emberiséget a közelgő katasztrófára, egyszerűen senki sem veszi  őket komolyan. A film kapcsán meginterjúvolták a két főszereplőt és a rendezőt, amikoris hárman sztorizgattak a közös munka alatt átélt kalandos élményekről.

Jennifer Lawrence hatalmas pocakkal, terhesen tüntet az abortuszhoz való jog mellett

Az elhivatott környezetvédő Leonardo DiCaprio a klímaváltozásról beszélt, Adam McKay forgatókönyvíró-rendező pedig a Covidot említette meg, ugyanis felmerült a kérdés, hogy a jelenleg is tartó világjárványnak volt-e köze a most elkészült filmhez. Adam elmondta, hogy a film forgatókönyvét még a covid kitörése előtt írta meg. Így a két történet hasonlósága csupán a véletlen műve volt. Jennifer pedig elárulta, hogy szó szerint otthagyta a fogát a forgatáson.

„Még eléggé az elején tartottunk a munkának, amikor kiesett az egyik fogam. És nem is tudtam elmenni a fogorvoshoz egészen a forgatás végéig, szóval az idő legnagyobb részében fogatlanul játszottam”

– mesélte Lawrence.

Szerző: MéziMcFly

Leonardo DiCaprio a nap hőse – két kutyát mentett ki egy jeges tóból


Article Tags: ·