FILMEZZUNK.HU
Nem csak a vásznon voltak hősök - Bud Spencer és Terence Hill a valóságban is mentettek életet

Bud Spencer és Terence Hill a valóságban is mentettek emberéletet

4437

Bud Spencer és Terence Hill a valóságban is mentettek emberéletet

Nem csak a vásznon voltak hősök! A közelmúltban jelent meg a két legendás színészről egy fantasztikus könyv Király Levente jóvoltából, a Verhetetlen páros, melyben egykori pályatársak, színésztársak, operatőrök, rendezők, segédrendezők, forgatókönyvírók, kaszkadőrök és a színészpáros dublőrei mesélik el a velük kapcsolatos személyes élményeiket. Ezekből a történetekből derült ki, hogy a két legenda a valóságban is igazi hősök voltak.

Nem csak a vásznon voltak hősök - Bud Spencer és Terence Hill a valóságban is mentettek életet

A könyvből tudjuk meg, hogy nem csak Bud Spencer és Terence Hill számára maradt örökre emlékezetes az első közös filmjük, az Isten megbocsát, én nem!, hanem a rendező Giuseppe Colizzi fiának is.

“Amikor apám az Isten megbocsát, én nem! filmet forgatta, sajnos nagyon fiatal, mindössze négy-öt éves voltam. Amire emlékszem, azok a hosszú napok, amikor a szálloda medencéjében várakoztunk a bátyámmal és a bébiszitterrel. Ott történt, hogy Bud Spencer megmentette a bátyám életét.”

– meséli a könyvben Alessandro Colizzi.

“Örökké hálás leszek Carlo Pedersolinak, hogy megmentette az életem. Almeríában voltunk, a hotel medencéjében, és ahogy az aljára merültem, egy vízbe nyúló kar megragadott. Amikor kihúzott, azt kérdezte: »Kinek a gyereke ez?« Hároméves voltam akkor.”

– mondja a rendező legkisebb fia, Pier Francesco Colizzi. Király Levente könyvéből kiderül az is, hogy Terence Hill mindig maga végezte a kaszkadőrmutatványokat, és egyáltalán nem ismert félelmet. Sportos fizikuma pedig képessé tette mindezekre.

„Kicsit mérges is voltam, amikor felesleges kockázatokat vállalt. Igazi hős volt. A feleségétől hallottam, hogy New Yorkban látta, hogy egy nőt az utcán bántalmaznak, és sikeresen megmentette. A támadó azonban a dulakodás közben úgy megszúrta, hogy Terence majdnem meghalt.”

– mesélte az Egyesült Államokban élő producer, Josi Konski.

Ma­gyar szár­ma­zású bu­nyós volt Bud Spencer egyik nagy ellenlábasa

(Via Blikk.hu)


Article Tags: · ·