FILMEZZUNK.HU
10 színész, akik bebizonyítják, hogy az álmokat csak kemény munka, kitartás, fegyelem és sok szeretet árán lehet megvalósítani

10 színész, akik bebizonyítják, hogy az álmokat csak kemény munka, kitartás, fegyelem és sok szeretet árán lehet megvalósítani

1287

10 színész, akik bebizonyítják, hogy az álmokat csak kemény munka, kitartás, fegyelem és sok szeretet árán lehet megvalósítani

Az, ha van egy álmunk, annak megvalósítását teljes szívünkből kell akarnunk, hogy valóra váljon. Vannak, akik azt gondolják, hogy azért nem sikerül álmaikat megvalósítani, mert beszélnek róla, míg mások éppen az ellenkezőjében hisznek, miszerint, ha mindenkinek elmondják azt, amit akarnak, abban a reményben, hogy sikerül, akkor az sikerülni is fog. És vannak, akiket egy mondás vezérel, “…annyira akarják, hogy az univerzumnak nincs más választása, mint megadni azt, amire vágynak.” Akárhogy is akarjuk megvalósítani álmainkat, az kétségtelen, hogy nem elég csak vágyakozni valamire, hanem keményen meg is kell érte dolgozni, és komoly erőfeszítéseket kell tenni céljaink elérése érdekében. A Filmezzünk.hu tudatni szeretné az olvasókkal, hogy az álmok igenis valóra válhatnak, ezért összegyűjtöttünk 10 történetet azoktól a hollywoodi sztároktól, akik mindezt megvalósították.

1. Demi Lovato

15 híresség, akinek az évek folyamán teljesen átalakult a hétköznapi kinézete

2010. február 7-én az énekesnő ezt írta Twitter-fiókjában: “Egy nap eléneklem a Himnuszt egy Super Bowlon.” Nos, ez a nap 10 évvel később el is érkezett számára. 2020. február 2-án Demi Lovato egy olyan jó és emlékezetes előadással váltotta valóra álmát, amely megmozgatta az egész világot.

2. Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger maga a fegyelem mintaképe. Ő egy olyan ember, aki keményen küzdött azért, hogy megvalósítsa álmait. Több vágya is volt, amiket el akart érni életében. Az első kívánsága, ami teljesült, az az volt, hogy felül tudott kerekedni a gúnyolódókon, azokon, akik nem hittek benne. Schwarzenegger mert nagyot álmodni, majd kemény és kitartó munkájának köszönhetően 1965-ben megnyerte a Mr. Europe Junior versenyt.

3. Jennifer Lopez

Amikor Jennifer Lopez még karrierje elején volt, már tudta, mit akar: egy romantikus vígjáték főszereplője szeretett volna lenni. Jennifer mire 52 éves lett, igencsak büszke volt arra, amit elért, ugyanis ez idő alatt többszörösen is megvalósíthatta álmát, mivel több, mint 12 alkalommal szerepelt romantikus filmekben. Először 2001-ben a Szeretném, ha szeretnél című filmben, legutóbb pedig a 2022-es Vegyél el című alkotásban.

4. Brie Larson

Logikusnak tűnhet, hogy minden színész arról álmodik, legalább egyszer életében, hogy hazavigye a híres szobrot az Oscar-díjátadón. Úgy tűnik, hogy Brie Larson előre látta a jövőt, amikor 2015-ben egy követőjének ezt válaszolta Twitter- fiókjában: “Általában csak pizsamát hordok otthon az Oscar napján. Szerinted ne változtassak ezen a szokásomon?” Majd lássatok csodát, 2016-ban tényleg le kellett cserélnie ruhaneműjét ezen a nagy napon, ugyanis elnyerte a legjobb női főszereplőnek járó Oscar-díjat.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·