FILMEZZUNK.HU
10 színész, akik bebizonyítják, hogy az álmokat csak kemény munka, kitartás, fegyelem és sok szeretet árán lehet megvalósítani

10 színész, akik bebizonyítják, hogy az álmokat csak kemény munka, kitartás, fegyelem és sok szeretet árán lehet megvalósítani

1322

8. Jamie Brewer

Korlátaink általában csak a fejünkben léteznek, amit Jamie Brewer be is bizonyított. A színésznőt gyermekkora óta elvarázsolta a show-biznisz világa, és minden negatív hatás ellenére sikerült megvalósítani álmait, miszerint színésznői és modell szakmában is dolgozik. Mi több, még egy másik kívánsága is teljesült, tinédzserek és fiatal nők példaképévé vált.

9. Chris Hemsworth

Még az isteneknek is vannak álmaik, és ez igaz Thorra, vagy inkább Chris Hemsworth-re, akinek álma 2019-ben vált valóra, amikor felírhatta a nevét, és rányomhatta a kezét a hollywoodi Hírességek Sétányára.

10. Henry Cavill

Nagyon gyakori, hogy gyerekként elképzeljük, hogy hatalmunk van, és hogy szuperhősök vagyunk. Néhány szerencsésnek ez meg is adatik a mozi varázslatának köszönhetően. Így volt ez Henry Cavill esetében is, aki egy fotót osztott meg követőivel, ahol kisfiúként Superman pizsamában fotózkodott édesanyjával. Mikor pedig felnőtt, álma valóra vált.

//Cornelius//

A valóságban ő Henry Cavill barátnője – A Vaják és a Superman sztárjának igazi bombázó a párja

(Via Brightside)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·