FILMEZZUNK.HU
10 színész, akik bebizonyítják, hogy az álmokat csak kemény munka, kitartás, fegyelem és sok szeretet árán lehet megvalósítani

10 színész, akik bebizonyítják, hogy az álmokat csak kemény munka, kitartás, fegyelem és sok szeretet árán lehet megvalósítani

1318

5. Chris Pratt

Chris Pratt lehet a következő Indiana Jones

Egy 2010-es kulisszák mögötti felvételből kiderült, hogy Chris Pratt azzal viccelődött, hogy Steven Spielberg ragaszkodott hozzá, hogy szerepeljen a Jurassic Parkban, de ezt ő visszautasította. De ismeritek a mondást, miszerint “vigyázz, mit kívánsz”, ugyanis a tréfa valóra vált, amikor 2015-ben Chris megkapta Owen Grady szerepét a Jurassic Worldben.

6. Oprah Winfrey

Oprah Winfrey 1983-ban egyetlen nap alatt elolvasta Alice Walker Bíborszín című művét. A könyv másolatait átadta barátainak, és amikor meghallotta, hogy filmet készítenek a regényből, eldöntötte, hogy szerepelni akar benne, bár még előtte még soha nem készített filmet. Nem kellett semmit tennie a főszerep elnyerése érdekében, a producerek megtették helyette, amikor felvették vele a kapcsolatot, hogy játssza el Sofia karakterét a Spielberg által rendezett filmben. Előadásával pedig még Oscar -díjra is jelölték a legjobb női mellékszereplő kategóriában.

7. Lady Gaga

Lady gyerekkora óta arról álmodozott, hogy nagyszerű színésznő lesz. Színészetet tanult, de a meghallgatásai soha nem sikerültek, így útja a zene irányába vitte. De, “aki kitart, az eléri céljait”, és miután dalaival dívává vált, Lady Gaga színésznő lett, és Golden Globe-díjat kapott az Amerikai Horror Story-ban nyújtott alakításáért, valamint a legjobb eredeti dal Oscar-díját is megkapta a Csillag születik című filmben, melyben ő játszotta az egyik főszerepet.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·