FILMEZZUNK.HU
John Wick és Atomszőke egy közös filmben egyesülhetnek!

John Wick és Atomszőke egy közös filmben egyesülhetnek!

581

John Wick és Atomszőke egy közös filmben egyesülhetnek!

Ha ti is gondolkodtatok már azon, hogy milyen lenne az elmúlt évek egyik legjobb akciófilm szériájának, a John Wicknek, valamint az egyik legkeményebb női akciómozinak, az Atomszőkének a keresztezése, akkor van egy jó hírünk: nem ti vagytok az elsők, hiszen utóbbinak a főszereplője, Charlize Theron is álmodozik erről, aki szó nélkül benne lenne egy ilyen crossover-filmben.

Atomszőke (Atomic Blonde, 2017)

Therontól egy promóciós körútja során kérdezték meg, hogy benne lenne-e egy összecsapásban Keanu Reeves karakterével, valamint, hogy vajon látni fogjuk-e ezt valaha a vásznon. A színésznő pedig ezt válaszolta:

“Figyelj, azonnal ott lennék a helyszínen, amint kapnék egy telefont ezzel kapcsolatban. Csak annyit kéne mondaniuk, hogy hol és mikor, és már indulnék is. Keanut kedvelem talán a legjobban az egész világon; teljes szívemből tisztelem és csodálom őt, és csak hálát tudok adni az égnek, hogy már két filmen is dolgozhattam vele. Jelenleg mindketten karrierünk egy új szakaszában vagyunk, és hazudnék, ha azt mondanám, hogy a John Wick nem volt hatással az Atomszőkére. Tehát, ha sikerülne elérnünk, hogy ez a két karakter találkozzon a filmvásznakon, én szó nélkül benne lennék. “

Ti mit gondoltok, megnéznétek egy hasonló crossover filmet a két karakterrel?

A vezető producer kitálalt: Russell Crowe többször is kiviharzott a Gladiátor forgatása alatt

(via Puliwood)


Article Tags: · · · ·